What’s your story? | Perslunch

Vorige week was ik één van de twintig journalisten/bloggers, die uitgenodigd was voor een exclusieve perslunch georganiseerd door PR & communicatiebureau Talk About.

Als trouwe fan van dit Pr-bureau en de merken die zij in hun portefeuille hebben, hoefde ik geen twee keer na te denken om de uitnodiging te accepteren. Dus donderdag 18 april reed ik naar het zonovergoten Amsterdam om aan te sluiten aan een prachtig gedekte tafel in restaurant Breda. Buiten hoorde ik de ‘kabaalmakers’ al vrolijk praten, na een hartelijke begroeting toasten we samen met dé cocktail van dit seizoen: Aigua de València, verkrijgbaar als pre-mix (8,5% alcohol). Laat de zomer maar komen!

Styling ID Blog What’s your story? Perslunch aigua de Valencia

What’s your story?

Het thema van de perslunch was: ‘What’s your story?’. Hierbij stonden niet alleen de verhalen van de klanten, die aan het persevent meededen centraal, maar ook de persoonlijke verhalen van de genodigden! Aan tafel raakte ik al snel met mijn tafelgenoten in gesprek. Leuke gesprekken over onze ervaringen op allerlei gebied, van werk tot gezin. Ondertussen werden we verwend met heerlijke gerechten.

Styling ID Blog What’s your story? Perslunch 2
Styling ID Blog What’s your story? Perslunch 3

Storyboard

Tussendoor werden de laatste noviteiten van de klanten aan ons gepresenteerd. Zo kregen we zelfs een gerecht gepresenteerd op een bord uit de Manufacture Rock collectie van Villeroy & Boch. En mochten we het allernieuwste servies: ‘It’s my love’ van dit merk bewonderen.

Styling ID Blog What’s your story? Perslunch 1
Styling ID Blog What’s your story? Perslunch villeroy and boch it's my love

Sfeervol tafelen

De lange tafel was sfeervol gedecoreerd. Zo was het menu geprint op een kaart van Creative Lab Amsterdam. Het verhaal achter de kandelaren die de tafel sfeervol verlichtten, was voor mij een aangename verrassing. Deze waren door Zilverstad ontworpen in samenwerking met Ontwerpstudio Puik. De ‘Oblique’ collectie is verrassend en vernieuwend, waarbij de gekozen materialen en vormen perfect aansluiten bij de nieuwste interieurtrends. Materialen als roestvrijstaal, glas en sandstone resin worden gecombineerd met elkaar.

Styling ID Blog What’s your story? Perslunch kandelaar zilverstad en Puik
Styling ID Blog What’s your story? Perslunch tafel kandelaar

Goodiebag

Op een extra tafel in het restaurant werden de producten gepresenteerd. Zo ook de gloednieuwe collectie Beton van Curver, de in mat uitgevoerde Loft serie van Wesco. De exclusieve koffiemakers van Leopold Vienna en de nieuwste theepot van Bredemeijer. Goed nieuws voor mijn aan tosti verslavende kids (en al hun vrienden!!) met de nieuwste Grill & More van Solis kan je je lunch afwisselen door luxe sandwiches te grillen of wafels te bereiden. De grill is ook uitermate geschikt voor vlees, vis en groente! Na de 2,5 uur durende lunch, kregen we als dank voor onze komst een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Na een fijne wandeling door zonnig Amsterdam, onder het genot van een overheerlijke ijskoffie van Alpro (ALPRO CAFFÈ een echte aanrader!),  werd ik thuis enthousiast ontvangen door Floor. Die maar wat graag de tas verder voor me uitpakte. Ik heb genoten van deze perslunch samen met collega’s van allerlei (grote) magazines. En ben vooral dankbaar voor het hartelijke ontvangst en persoonlijk gesprek met de dames van Talk About.

Styling ID Blog What’s your story? Perslunch presentatie
Styling ID Blog What’s your story? Perslunch gezelschap

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]