Vrolijke muren met Woezel & Pip

Wie kent de boekjes over de avonturen van Woezel & Pip niet! Alle figuurtjes uit uit de Tovertuin zijn door KEK Amsterdam prachtig verwerkt in muurstickers en behang.

Niet alleen lezen over de avonturen van Woezel & Pip, maar de kleine fans kunnen nu ook van deze hondenvriendjes genieten in hun slaapkamer. KEK Amsterdam lanceert een compleet nieuwe collectie waarin deze vrolijke hondjes de hoofdrol spelen.

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muren met Woezel & Pip Muursticker XL

Muurstickers

Maak van de kinderkamer een eigen Tovertuin, zodat je kindje zich samen met Woezel & Pip in een nieuw avontuur kan storten. De kleurrijke muurstickers zijn gebaseerd op de illustraties uit de bekende verhalen van de hondjes en verkrijgbaar op stickervel en in XL-uitvoering. Leuk om te experimenteren met zowel grote als kleine stickers. Je kunt de stickers overal plakken, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Plak ook eens een sticker op de deur, de plint of een speelgoedkist voor een extra speels effect.

Muurstickers Styling ID Tips en Trends Vrolijke muren met Woezel & Pip

Babybehang

Creëer een mooie babykamer met de lieve snoetjes van Woezel & Pip Baby op de muur. Je kunt kiezen uit 3 soorten patroonbehang in de pasteltinten roze, mint en grijs. Het behang is supersterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dit extra matte vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen. Hiermee geef je de kinderkamer in no time een complete make-over.

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muren met Woezel & Pip

Behangcirkel

Naast het patroonbehang heeft KEK Amsterdam een kleurrijke behangcirkel. Deze bestaat uit een vrolijke afbeelding van Woezel & Pip met hun vriendjes in het gras en is geprint op premium kwaliteit vliesbehang, in de vorm van een grote cirkel met een diameter van maar liefst 190 cm. Het behang bestaat uit 4 reeds rond gesneden delen die samen een cirkel vormen. Geweldig als blikvanger boven het bed of in de speelkamer!

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muren met Woezel & Pip Behangcirkel

Over KEK Amsterdam

Familiebedrijf KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om met elkaar een creatief bedrijf te beginnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in muurdecoratie. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elk interieur. Naast behang verkoopt KEK Amsterdam ook muurstickers, posters en prints op hout. Verkrijgbaar op www.kekamsterdam.com en bij meer dan 1.000 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muren met Woezel & Pip Babybehang Stripes mint

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]