Romantische waterverf prints

De nieuwe behangcollectie van Roomblush is joyful en gebaseerd op waterverf. Wil je bladeren, strepen of regenbogen op de muur? Of juist een mooie Kelim print in zachte kleuren? Het kan allemaal met deze nieuwe collectie.

De nieuwe collectie van het behanglabel bestaat uit verschillende thema’s. Met het Souks en Kelim behang geef je een ruimte in een handomdraai een warme Oosterse sfeer. Houd je meer van een look met een knipoog naar vroeger? Dan vind je het Stripes en Regenbogen behang vast geweldig. En natuurlijk mogen ook romantische prints niet ontbreken. Als je kijkt naar het Bloom of Eucalyptus behang op de muur is het net alsof je de wuivende takken kunt aanraken.

Styling ID Tips en Trends Romantische waterverf prints behang-kelim-1

Oosterse invloeden

Met de warme Oosterse prints geef je karakter en sfeer aan je kale muren. Het Souks behang is geïnspireerd op diverse invloeden uit Marrakech en geeft je interieur een eigen uitstraling. Het is zowel in nude als in groen-blauwe tinten verkrijgbaar. Het behang met Kelim print is gebaseerd op de karakteristieke grafische tapijten die van oorsprong uit Turkije komen. Prachtig in combinatie met hout, nude en de blauwe tinten uit de print.

Styling-ID-Tips-en-Trends-Romantische-waterverf-prints-behang-rainbow-nude-2

Zachte prints

Wil je de natuur in huis halen, kies dan voor behang met een neutrale aquarel. Deze dwarrelende blaadjes op de muur is een stijlvol en modern alternatief voor het bekende bloemenbehang. Naast een print met Eucalyptus blad is er Bloom behang. Puur natuur op je muur! Wil je de kinderkamer een make-over geven, dan is het Stripes of Regenboog behang perfect. De regenbogen geven je muur een heerlijk vrolijke en speelse touch. Terwijl het strepen behang juist zorgt voor een stijlvolle look. Alle ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren die geschikt zijn voor elke ruimte in huis.

Styling ID Tips en Trends Romantische waterverf prints behang-souks-nude

DIY-behang

Ben je niet zo’n klusser? Geen probleem! Het behang van Roomblush krijgt iedereen in een handomdraai op de muur. Doordat elke rol 4 banen bevat is het niet nodig om uit te rekenen hoe je het behang het beste kunt plakken. Pak een kop koffie, zet een leuk muziekje op en binnen 1,5 uur heb je een compleet nieuwe muur! Het sterke vliesbehang is te koop voor € 69 per rol. Elke rol bevat vier banen van 50 x 285 cm, waarmee een muur van maximaal 2 meter breed behangen kan worden.

Styling-ID-Tips-en-Trends-Romantische-waterverf-prints-behang-bloom-nude

Over Roomblush

Sinds 2013 betovert de collectie van Roomblush ruimtes en zorgt het voor een intens gevoel dat mensen blij maakt. Elke kamer in huis, speels of zakelijk leeft op met kleur en zonlicht. De prints zijn joyful, hip en speels en daardoor toegankelijk voor iedereen. De collecties worden verkocht via www.roomblush.com en in de studio in Roeselare (België).

Styling ID Tips en Trends Romantische waterverf prints behang-eucalyptus-bluegreen-1

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This