Gezelligheid in huis

Webshop More2Style haalt opnieuw een bijzonder Zweeds merk naar Nederland. De woonaccessoires van ERNST zijn puur en simplistisch, geschikt voor gebruik in het dagelijks leven en gemaakt van duurzame materialen. De collectie bestaat uit serviesgoed, vazen, kussens, plaids, kandelaars en andere woonaccessoires.

More2Style is een van de eerste webwinkels in Nederland die de producten van ERNST verkoopt. “We zijn enorm trots op het feit dat zo’n prachtig merk ons de kans geeft om hen in Nederland te introduceren” vertelt Mirielle Bastiaans, eigenaresse van More2Style.

Eenvoudig leven

Het merk ERNST is opgericht door de Zweedse interieurarchitect Ernst Kirchsteiger, een begrip in Zweden. Het staat voor puur en eenvoudig leven. De producten zijn stuk voor stuk ontworpen om het leven een beetje vriendelijker en eerlijker te maken, met ‘focus’ als sleutelwoord. Focus op gezelligheid en eenvoud: in huis, aan tafel en met elkaar. Mirielle vertelt: “We hebben dit merk leren kennen tijdens een bezoek aan een beurs in Stockholm afgelopen zomer. De producten, het kleurgebruik en de stijl trokken onze aandacht. We denken dat de Nederlanders verliefd zullen worden op de mooie woonaccessoires.” Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen en passen in verschillende interieurstijlen.

Styling ID Tips en Trends Gezelligheid in huis 2

Gezellig tafelen

Bij gezelligheid aan tafel hoort lekker eten en mooi serviesgoed. Met de borden en kommen van ERNST kun je de tafel sfeervol dekken. De borden zijn gemaakt van keramiek met een geglazuurde afwerking. Handig: want hierdoor kunnen ze gewoon in de vaatwasser. Een echte eyecatcher zijn de stenen theepotten. Met hun robuuste uitstraling en praktische ontwerp wordt theedrinken echt een feestje.

Styling ID Tips en Trends Gezelligheid in huis 3

Sfeermakers

NMet een paar mooie kussens op de bank en een lekker warm plaid creëer je al snel een gezellige sfeer in huis. De natuurlijke kleuren brengen rust in huis en de zachte stof maakt dat je er heerlijk tegenaan kunt kruipen tijdens een koude dag. Mag het nóg wat sfeervoller? Een bos bloemen maakt het direct gezellig in huis. De stijlvolle vazen van ERNST laten elke bos goed tot zijn recht komen. Ze hebben een tijdloze uitstraling en passen daardoor in elk interieur: van landelijk tot modern.

Styling ID Tips en Trends Gezelligheid in huis 1

Over More2Style

More2Style is de webshop van Mirielle Bastiaans. Na jarenlang in de detailhandel te hebben gewerkt werd haar interesse steeds meer richting interieurstyling gestuurd. Passievol en met oog voor detail ging ze aan de slag met de opleiding binnenhuisarchitectuur. Niet lang daarna bundelde ze haar kennis en enthousiasme en opende www.more2style.nl. Hier verkoopt Mirielle niet alleen woonaccessoires van bijzondere merken, maar helpen zij en haar team hun klanten ook met het restylen van het interieur, zodat hun huis een fijn thuis wordt. Dit jaar viert de shop haar driejarig jubileum.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]