PVC designvloer met akoestische comfort

Een Moduleo designvloer voelt aangenaam zacht aan onder je voeten. Zo combineer je de looks van een houten vloer met het comfort van een PVC vloer.

Een ander voordeel van deze vloeren is is het akoestische comfort. PVC vloeren zijn veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum. Als je vervelende geluiden wil bannen in je huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing.

Styling ID Tips en Trends PVC designvloer met akoestische comfort

Zacht en warm

Zonder het te beseffen neemt je gevoel van genot toe, als je over een Moduleo designvloer loopt. De veerkrachtige laag anticipeert op je lichaamsgewicht en zorgt voor een zacht gevoel onder je voeten. Omdat een Moduleo vloer over uitstekende isolerende eigenschappen beschikt, blijft de temperatuur in elk seizoen comfortabel. Een Moduleo vloer is ook uiterst geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Styling ID Tips en Trends PVC designvloer met akoestische comfort 2

Uitstekende akoestiek

Een van de grote voordelen van een Moduleo designvloer is het akoestische comfort. PVC vloeren zij veerkrachtig en reduceren het loop- en transmissiegeluid tot een absoluut minimum. Als je vervelende geluiden wil bannen in je huis, dan biedt Moduleo je de ultieme vloeroplossing.

Voor meer informatie: www.moduleo.com

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This