Chique bedlinnen in Art Deco stijl

Vanwege de warme uitstraling van de dessins en de superieure kwaliteit is het heerlijk slapen onder het bedlinnen van Kardol.

De 2019 najaarscollectie van Kardol bevat vier prachtige dessins, waaronder het – op de Art Deco stijl geïnspireerde – Domus ontwerp. In de fijne lijntekening van het waaiermotief zijn subtiele kleurschakeringen te zien. Dit geeft Domus, in combinatie met de glans van het satijn, een chique uitstraling. Verpakt in mooi papier met een grote strik eromheen, is dit het perfecte geschenk tijdens de feestdagen.

Styling ID tips en trends Chique bedlinnen in Art Deco stijl Domus_Green-00_Mood

Dekbedovertrek Domus

Dekbedovertrek Domus is verkrijgbaar in drie kleuren: Blue, Green en Grey. Waar Domus Blue van warm wit en licht terra naar helderblauw kleurt, gaat Domus Green van zacht crème en zacht oker naar een diepgroene kleur. Het verloop van Domus Grey kleurt van winters wit en licht zand naar dieper warm grijs. Door de optische mix van de ondergrondkleuren en het motief, oogt de kleur anders van een afstand dan van dichtbij.

Styling ID tips en trends Chique bedlinnen in Art Deco stijl Domus_Grey-00_Mood

Verkrijgbaar in verschillende maten

De luxe Kardol-dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van eenpersoons tot aan lits-jumeaux. Over de gehele breedte hebben de dekbedovertrekken een dubbele, open en extra lange instopstrook, waardoor ze een lengte hebben van maar liefst 260 cm en daarmee gemakkelijk onder het matras te stoppen zijn. Alle dekbedovertrekken van Kardol zijn geschikt voor dekbedden met een lengte van 200, 210 of 220 cm. Kortom: voor ieder wat wils voor bij de schoorsteen of onder de kerstboom.

Styling ID tips en trends Chique bedlinnen in Art Deco stijl Domus_Blue-00_Mood

De najaarscollectie van Kardol is verkrijgbaar bij de betere (bedden)speciaalzaken, warenhuizen en webwinkels. Meer informatie is te vinden op: www.beddinghouse.com.

Styling ID tips en trends Chique bedlinnen in Art Deco stijl Domus_Grey-40_detail
Styling ID tips en trends Chique bedlinnen in Art Deco stijl Domus_Green-40_Detail
Styling ID tips en trends Chique bedlinnen in Art Deco stijl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This