Geef de badkamer een Urban Look

Strakke en stoere lijnen zien we steeds meer terug in de badkamer. Niet alleen de tegels op de vloer en wand zijn belangrijk. Om een Urban Look te creëren is de vernieuwde Memento 2.0 collectie van Villeroy & Boch een echte aanrader.

De lijnen zijn nog strakker en dunner dankzij de toepassing van het hoogwaardige TitanCeram materiaal. Naast glanzende tinten, zijn er ook nieuwe matte tinten toegevoegd die de collectie een urban look geven.

Trends Geef de badkamer een Urban Look 6

Matte tinten

Memento 2.0 heeft naast de klassieke kleuren Wit Alpin, Star White en Glossy Black ook nieuwe moderne matte tinten. Zo is er mat zwart (Ebony), mat wit (Stone White) en mat grijs (Graphite). Daarnaast is er nog een nieuwe betonlook (Concrete). Voor een spannend contrast is het mooi om deze te combineren met warme kleuren en materialen.

Trends Geef de badkamer een Urban Look 10

Design objecten

Het toilet en bidet zijn qua vormgeving afgestemd op de wastafels en zijn daarmee echte design objecten in de badkamer. Het toilet is uitgerust met de DirectFlush technologie voor een snelle en grondige reiniging. Daarnaast zorgt de AquaReduct technologie ervoor dat er 1,5 liter water bespaard wordt ten opzichte van standaard modellen. Beter voor het milieu dus.

Styling ID Tips en Trends Geef de badkamer een Urban Look 2

Hoogwaardige kwaliteit

Dankzij het innovatieve keramische materiaal TitanCeram zijn de lijnen en vormen extreem strak. Het materiaal combineert alle eigenschappen van hoogwaardig keramiek met uitzonderlijke sterkte. Hierdoor zijn de randen dunner zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en robuustheid. De wastafels met de klassieke kleuren hebben een CeramicPlus afwerking, voor een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk oppervlakte. De nieuwe matte tinten hebben een TitanGlaze glazuur voor een kras- en slagvast oppervlakte.

Trends Geef de badkamer een Urban Look 11

Villeroy & Boch 

Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van de kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt. In 2018 vierde Villeroy & Boch haar 270-jarig jubileum

Trends Geef de badkamer een Urban Look 9
Trends Geef de badkamer een Urban Look 8
Trends Geef de badkamer een Urban Look 4
Trends Geef de badkamer een Urban Look 4
Trends Geef de badkamer een Urban Look 7
Trends Geef de badkamer een Urban Look 5
Styling ID Tips en Trends Geef de badkamer een Urban Look

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This