Plaats je bloemen op een voetstuk

Een elegante vaas die is gemaakt om natuur naar nieuwe hoogten te brengen.

Dat is een mooie omschrijving voor de Monday Vase die onlangs werd gelanceerd door het lifestylemerk puik. De Monday Vase is mond geblazen en heeft een minimalistische uitstraling. De doorzichtige vaas met zachte randen is gemaakt om bloemen te laten bloeien zoals een vaas nooit eerder heeft gedaan. De smalle hals zorgt ervoor dat elk boeket mooi tot zijn recht komt. In combinatie met de standaard maak je de vaas tot een echt designobject. Ze vullen elkaar zo mooi aan dat het lastig is je ogen ervan af te houden. Dit maakt de set tot een ware eyecatcher en een perfect cadeau voor de feestdagen!

Styling ID Tips en Trends Plaats je bloemen op een voetstuk monday vase 4

Standaard met mooi lijnenspel

Om het echt bijzonder te maken zet je de vaas in de bijpassende Monday Standaard. De combinatie van de zachte rondingen in glas en strakke lijnen in metaal creëren samen een elegante compositie. De vaas kan zowel los als op de standaard in een ruimte staan. De taps toelopende onderkant van de standaard geeft een voet aan de vaas en zorgt voor een mooi lijnenspel.

Styling ID Tips en Trends Plaats je bloemen op een voetstuk monday vase 2

Siebring & Zoetmulder

Met de opening van de woonwinkel in Breda, wil Musthaves de klant fysiek kennis laten maken met hun prachtige interieur. Ervaar hoe een bank zit of hoe een tafel aanvoelt. Een mooie samenstelling van online producten worden in de winkel, in kleine ruimtes gedisplayed. Iedere hoek ademt een andere sfeer en stijl. Aangevuld met passende accessoires en verlichting. Een Must-Be voor interieurlovers!

Styling ID Tips en Trends Plaats je bloemen op een voetstuk monday vase 3

Over puik

Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This