Maak kennis met Tranquil Dawn

Elk jaar vertalen Flexa-kleurexperts wereldwijd opkomende trends naar een nieuwe kleur van het jaar. Voor 2020 is dat Tranquil Dawn.

Ontdek hoe deze prachtige kleur en onze vier complementaire kleurenpaletten kunnen worden gebruikt om jouw huis om te toveren. Doe inspiratie op met de sfeerbeelden en video’s.

Styling ID tips en trends Maak kennis met Tranquil Dawn 2

De hoofdkleur voor 2020

Elk jaar komen Flexa-kleurspecialisten van het Global Aesthetic Center, internationale designexperts en architecten bij elkaar om de nieuwste wereldwijde trends te bespreken waar we allemaal mee te maken zullen krijgen. Vervolgens gaan ze aan de slag om deze inzichten te vertalen naar één hoofdkleur voor 2020, die huizen over de hele wereld zal gaan kleuren. Vanuit deze Kleur van het Jaar creëren ze vervolgens vier prachtige paletten met een sfeer en stijl die iedereen zullen aanspreken.

Styling ID tips en trends Maak kennis met Tranquil Dawn 3

Lekker te combineren

De Kleur van het Jaar 2020, Tranquil Dawn, verandert subtiel van tint wanneer deze wordt gebruikt met verschillende kleurpaletten. In de bovenstaande afbeelding wordt de kleur gebruikt met zandtinten om zo een ontspannen, heilzame ruimte te creëren, waarin de nadruk ligt op welzijn en positieve interacties. De zachte, gezellige kussens en kleedjes, warme houtelementen en verkwikkende binnenplanten maken deze luchtige look helemaal af.

Ontdekken hoe Tranquil Dawn elke ruimte kan vernieuwen?

Ontdek hoe het veelzijdige Tranquil Dawn en de vier complementaire kleurenpaletten je kamer kunnen omtoveren en ga snel aan de slag met deze eenvoudige en inspirerende handleidingen en video´s.

Bron: Flexa.nl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This