3 sfeer ideeën met aangepaste verlichting voor de zakenvrouw

Als ondernemende vrouw wil je af en toe tot rust komen. Je geeft je voor 100% in jouw job, maar je hebt ook nood aan ontspanning.

Wanneer  je thuiskomt, is het daarom belangrijk om een gezellige sfeer te creëren waarin je kan genieten. Hierdoor kan je de nodige energie opdoen om er weer tegenaan te gaan.

Hieronder vindt u 3  tips om van uw interieur een warme, intieme plek te maken waarin u dit kan bereiken door gebruik te maken van de juiste verlichting.

Styling ID Tips en Trends Creeer een warme sfeer met deze landelijke verlichting lamp-lantaarn-landelijk-met-glas-4xe27
Styling ID Tips en Trends Creeer een warme sfeer met deze landelijke verlichting lamp-lantaarn-landelijk-met-glas-4xe27

1 Hanteer een stijl die past in jouw interieur

Felle kleuren brengen onrust. Hetzelfde effect zal je verkrijgen wanneer  je te veel wit gebruikt. Gebruik daarom pastelkleuren of zwart voor je interieur zodat je een warm gevoel krijgt. Zwart mag niet teveel voorkomen maar kan wel mooie contrasten geven. Zo kan je bijvoorbeeld met een lange landelijke lamp werken boven je eettafel. Deze werd gemaakt in messing en afgewerkt met brons. Vandaar de zwarte, bijna antraciet kleur. Hang ze boven een mooie, houten tafel voor een warme, intieme sfeer.

Styling ID Tips en Trends Creeer een warme sfeer met deze landelijke verlichting landelijke-hanglamp-150cm-met-glas-ketting-5xe27
Styling ID Tips en Trends Creeer een warme sfeer met deze landelijke verlichting landelijke-hanglamp-150cm-met-glas-ketting-5xe27

2 Een interieur waarvan de kleuren schreeuwerig overkomen brengt niet de nodige gemoedsrust.

Licht doet leven: een licht interieur zorgt voor energie, met contrast kleuren creëer je de sfeer. Denk aan warme, vergrijsde pastelkleuren. Accent kleuren kan je toevoegen met accessoires of verlichting. Deze landelijke hanglamp werd gemaakt in messing en afgewerkt met brons. Hierdoor heeft de lamp een zwarte of antraciete kleur. Prachtig boven een houten tafel voor een warme, intieme sfeer tijdens het avondeten.

Styling ID Tips en Trends Creeer een warme sfeer met deze landelijke verlichting hanglamp-kaarsen-12-14-16-of-18-led-landelijk
Styling ID Tips en Trends Creeer een warme sfeer met deze landelijke verlichting exclusieve-hanglamp-kaarsen-led-rond-met-ketting

3 LED verlichting bestaat in vele varianten: gebruik de juiste

Een vaak gehoorde klacht is echter dat het licht van LED niet gezellig is. Het is zo dat de warmtekleur alsook de echtheid van de kleur veel effect hebben op de stemming die je wil creëren. Kies daarom LED verlichting waarmee je niet enkel een mooie lichtkleur verkrijgt maar die ook extra sfeer toevoegt aan je interieur. Zo zal een kaarshuis met een LED module een heel romantische atmosfeer opwekken. Wanneer de LED modules mooi oranje-geel zijn en flikkeren als een echte kaars, creëer je en heel warme ambiance!

Styling ID Tips en Trends Creeer een warme sfeer met deze landelijke verlichting vloerlamp
Styling ID Tips en Trends Creeer een warme sfeer met deze landelijke verlichting exclusieve-tafellamp-kaarsen-led-landelijk-100-125

Over Feluce.be

Feluce.be is gespecialiseerd in landelijke verlichting voor binnen en buiten. In de webshop vind je een grote diversiteit van landelijke armaturen. Hang, staande, wand, plafondlampen en nog veel meer soorten exclusieve, landelijke sfeerverlichting kan je via de online shop bestellen.

Wil je de juiste stemming in je interieur creëren maar weet je niet hoe? Wil je dat je interieur klasse uitstraalt en dat je er kan van genieten? Contacteer dan vrijblijvend Feluce voor advies (info@feluce.be).

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]