Een badkamer die bij jou past

Het inrichten van een badkamer is niet eenvoudig, maar als je het direct goed aanpakt, is het ook niet iets wat je met regelmaat zult hoeven doen.

Bij het inrichten van je badkamer zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Het budget, wat voor badkamermeubels, de keuze voor een douche of toch een ligbad, etc. Deze praktische tips zullen je een handje helpen bij de keuze voor jouw ideale badkamerinrichting.

Inrichting

Sta je op het punt jouw badkamer een nieuwe look te geven, begin dan met een goede basis. Verf de badkamer in een lichte en neutrale kleur, en je zult zien dat de badkamer direct een ruime en rustige uitstraling krijgt. Als je vervolgens badkamermeubels uit gaat zoeken, zorg dan in ieder geval voor genoeg opbergruimte. Zeker in kleine badkamers wordt het al snel rommelig als overal losse spulletjes rondslingeren. Kies daarom voor genoeg opbergmeubels voor je handdoeken en andere badkamerspulletjes. Het is natuurlijk wel belangrijk dat er een goede balans is tussen de hoeveelheid meubels en de grootte van de badkamer, te veel is nooit goed. Door te kiezen voor één bepaalde stijl maak je een mooi geheel van je badkamer. Ga bijvoorbeeld voor strak en modern, klassiek en landelijk of juist voor een robuuste en industriële stijl. Door meerdere stijlen te combineren kan het al snel een onrustig geheel worden, probeer dit dus te vermijden

Creëer ruimte

Voor een ruimtelijk gevoel kun je spelen met de badkamermeubels. Zwevende badkamermeubels staan stijlvol en chique, en je creëert in een handomdraai optisch meer ruimte. Je zult jezelf ook dankbaar zijn bij het schoonmaken, want door het zwevende model is de vloer onder de meubels heel eenvoudig schoon te houden. Een glazen doorzichtige douchecabine zorgt voor een mooi open geheel, wat ook bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel. Het laatste punt wat zeker niet vergeten mag worden is de verlichting van je badkamer. Met de juiste verlichting maak je jouw badkamer helemaal af en creëer je een fijne sfeer. Een ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen. Geniet van jouw persoonlijke oase van rust!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This