De radiator van de toekomst

Warm in de winter en koel in de zomer, met de Strada Hybrid radiator van Jaga kan je zelf het ideale binnenklimaat regelen.

Mijn huis is beneden altijd lekker koel in de zomer, maar op zolder lopen de temperaturen ‘s zomers behoorlijk op. Dat betekent slapeloze nachten, want van een airco-installatie ben ik niet echt een fan. Jaga komt binnenkort met een fantastische oplossing. De Strada Hybrid radiator gebruik je niet alleen in de winter, maar houdt jouw huis in de zomer ook koel.

Styling ID Tips en Trends de radiator van de toekomst 3

Totale klimaatoplossing in huis

Met de Strada Hybrid haal je een totale klimaatoplossing in huis. Om het bij een lage watertemperatuur nog behaaglijk warm te hebben, zijn normaliter grotere radiatoren noodzakelijk. Strada Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, dat ervoor zorgt dat de compacte radiatoren in combinatie met een warmepomp snel en veel warmte afgeven. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte.

Styling ID Tips en Trends de radiator van de toekomst 2

Snelst reageagerend afgiftesysteem

Schijnt de zon plots binnen? Staat de oven of de vaatwasser aan? Hectisch gezinsleven of onregelmatige werktijden? Je woning is een dynamisch gegeven met steeds wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Een snel reagerende radiator zoals Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor een minimaal energieverbruik én voor optimaal comfort.

Styling ID Tips en Trends de radiator van de toekomst

Futureproof

Nog niet klaar voor een warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur werken en dus op het hoogste rendement. Je bespaart op de energierekening vanaf dag één en de installatie is helemaal klaar voor een toekomst zonder CV-ketel en CO2-uitstoot. Je kunt te allen tijde omschakelen naar een emissievrije installatie met een warmtepomp en dit zonder iets te hoeven wijzigen aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen. Een hele geruststelling.

Styling ID Tips en Trends de radiator van de toekomst 4

Design

Naast het bijzondere systeem aan de binnenkant van de Strada Hybrid is er ook veel aandacht besteed aan de buitenzijde van het toestel. De robuuste bekleding met vlak voorpaneel en aluminium rooster zorgen voor een strak design. Bovendien kan Strada Hybrid worden afgeleverd in 55 verschillende standaardkleuren of tegen meerprijs in iedere gewenste RAL-kleur of design. Voor elk interieur is er dus een passende radiator. Dit nieuwe toestel is geschikt voor geïntegreerd ventiel en volledige onzichtbare, verborgen aansluiting. De radiator heeft een veilige, lage aanraaktemperatuur. Speciaal voor deze radiator met meerdere functies is een volledig nieuwe thermostaatkop ontwikkeld die het toelaat om te verwarmen en te koelen.

Styling ID Tips en Trends de radiator van de toekomst 5

Over Jaga

Al ruim 50 jaar levert Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This