Boost je interieur met nieuwe woonaccessoires

Met de zon regelmatiger in huis worden niet alleen de spinnenraggen zichtbaar die je voorheen echt niet zag hangen. Ook de accessoires waar je van de winter nog kon genieten, hebben nu niet het gewenste effect.

Is dit herkenbaar voor jou? Dan is het tijd voor een frisse voorjaarswind. Met de nieuwe collectie van NOUSS Concept Store haal je heel eenvoudig de lente in huis. Kom maar op met vrolijke items als bloemen, vrolijke lampen en bijzondere plantenhangers!

Styling ID Tips en Trends Boost je interieur met nieuwe woonaccessoires Kandelaar Palm goud - Housevitamin - noussconceptstore.com

Boost je interieur

Iedereen verdient een hip en sprankelend interieur, vinden ontwerpers Thomas en Mischa van Housevitamin. Hun speelse ontwerpen hebben stuk voor stuk een vrolijke en gedurfde uitstraling. Blikvangers in de collectie zijn de betonnen bloklamp met gouden sparkles en de mysteryous eye spiegel. Een blik in deze spiegel en je wordt vanzelf blij. Ook met de originele magneettegels van Groovy Magnets geef je elke ruimte in een handomdraai een opfrisser. Kies bijvoorbeeld voor een mooie magneettegel met libelle, sprinkhaan of een panter.

Styling ID Tips en Trends Boost je interieur met nieuwe woonaccessoires Bloklamp beton Housevitamin - noussconceptstore.com

Haal de natuur in huis

Nu het buiten warmer wordt halen we graag de natuur naar binnen. Met de wall planters van DraadZaken is dat een koud kunstje. Dit jonge Nederlandse merk maakt plantenhangers met een prachtig geometrisch lijnenspel. Leuk met een luchtplantje erin. In de DIY-pakketten vind je op maat gemaakte buisjes en draad om zelf een eigen wall planter in elkaar te zetten. Volg de uitgebreide handleiding of leef je helemaal uit en knoop verschillende vormen aan elkaar. Voor wie moeite heeft met het in leven houden van planten is er gelukkig een alternatief in de vorm van papieren bloemen. Winter of zomer; deze eco vriendelijke bloemen bloeien altijd en vormen een echte blikvanger in huis! Je stelt eenvoudig je eigen boeket samen door de bloemen uit de kaarten te drukken en te bevestigen aan het bloemendraad.

Styling ID Tips en Trends Boost je interieur met nieuwe woonaccessoires DIY himmeli Drop small - DraadZaken - noussconceptstore.com

Over NOUSS Concept Store

Vijf jaar geleden hing de Amsterdamse Anouschka van der Laan haar aktetas aan de wilgen en lanceerde ze de webshop www.noussconceptstore.com. Haar liefde voor kunst en mooie ontwerpen brengt haar bij de mooiste, meest originele producten van startende ondernemers en kleine merken. Producten die een verhaal vertellen en niet overal verkrijgbaar zijn, krijgen een plaatsje in NOUSS Concept Store.

Styling ID Tips en Trends Boost je interieur met nieuwe woonaccessoires Magneettegels Groovy Magnets - noussconceptstore.com

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This