Unieke collectie vloerkleden voor kids

Niets is fijner dan spelen op een warm en zacht kleed. Met deze nieuwe collectie kinder vloerkleden kan je niet alleen op spelen, maar ook mee spelen.

Mijn kids konden uren op de grond spelen en dat deden ze het liefst in de kamer met tapijt. Deze Hippe en unieke kleden vallen niet alleen bij kinderen in de smaak, maar stiekem ook bij hun ouders.

Styling ID Tips en Trends Unieke collectie vloerkleden voor kids 8

Dierenvloerkleden

Toppers in het assortiment van My Little Carpet zijn de vilten dierenvloerkleden van Sew Heart Felt. Met de hand gemaakt van hoge kwaliteit biologische lamswol, waardoor ze lekker zacht zijn en er geen twee hetzelfde zijn. De dierenvloerkleden staan gaaf op elke kinderkamer, bieden een fijne speelplek en voorkomen koude voeten in de ochtend. Leuk detail: elk dierenvloerkleed heeft een eigen naam. Zo zijn er Billie de Das, Eric de Olifant, Leopold de Leeuw en Ping de Panda.

Styling ID Tips en Trends Unieke collectie vloerkleden voor kids 6

Dierenvermomming

Kinderen die zich graag verkleden vinden de Wild and Soft dierenvermommingen ongetwijfeld geweldig! Deze dierenvloerkleden kunnen ook als kostuum gebruikt worden en zijn daarmee goed voor uren verkleed- en speelplezier. Laat je kind zich verkleden als een heuse dinosaurus, een magische eenhoorn of een gevaarlijke tijger. Samen beleven zij de mooiste avonturen. Klaar met spelen? Dan verandert het kostuum weer in een zacht tapijt.

Styling ID Tips en Trends Unieke collectie vloerkleden voor kids 3

Vintage en nieuw

Het uitgebreide assortiment bevat naast de dierenvloerkleden en vermommingen ook hippe speelkleden en speelmatten in allerlei vormen en kleuren, kunststof kleden die ideaal zijn voor gebruik buiten en prachtige vintage vloerkleden.

Styling ID Tips en Trends Unieke collectie vloerkleden voor kids 5

Over My Little Carpet

My Little Carpet staat voor plezier hebben, spontaniteit, samenzijn en de regels een beetje omzeilen. Alles kan en alles mag! Wil je fijn spelen op je vloerkleed? Helemaal prima. Bouw je er liever een tent van? Ook goed! De vloerkleden voor kinderen lenen zich perfect voor de mooiste fantasiespelletjes. Bekijk het volledige assortiment op www.mylittlecarpet.nl.

Styling ID Tips en Trends Unieke collectie vloerkleden voor kids 7
Styling ID Tips en Trends Unieke collectie vloerkleden voor kids 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]