Duurzame verf voor vloer, hout en interieur

Little Greene introduceert in september 2019 drie nieuwe afwerkingen: vloerverf, satijnverf en een universele primer. Deze finishes zijn duurzaam, milieuvriendelijk en volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle Little Greene tinten.

De ‘Intelligent Paints’ zijn op waterbasis en daardoor sneldrogend en vrijwel reukloos. Ze hebben bovendien een hoge dekking, waardoor ze efficiënt, zuinig en gemakkelijk aan te brengen zijn.

Ze zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en, omdat ze vlekbestendig zijn, volledig afwasbaar.

De verf bevat minimale VOS  en is daardoor vriendelijk voor het milieu, huisdiervriendelijk en met een kindveilige certificering (BS EN71-3:2019) zijn ze ook volledig veilig in de kinderkamer te gebruiken, zelfs op kinderbedjes. De ‘Intelligent Paints’ zijn de slimste keuze voor alle ruimtes van het familiehuis.

13. LG – French Grey Pale 161, Portland Stone Dark 157, French Grey Pale 161, Sage & Onions 288 STYLIN ID

Intelligent Floor Paint

Deze revolutionaire verf op waterbasis is geschikt voor alle vloeren en houtwerk in levendige huizen. Intelligent Floor Paint is gemakkelijk aan te brengen en, in tegenstelling tot alternatieven op oliebasis, reukarm en binnen vier uur droog. Intelligent Floor Paint is duurzaam en afwasbaar, met een glansgraad van 30-40%. Niet meer wachten tot de vloer ‘s nachts droogt of ingewikkelde logistiek tijdens het wachten op het drogen van de trap – het leven kan vrijwel probleemloos doorgaan met dit intelligente alternatief!

17. LG – Shallows 223, Jack Black 119, Smalt 255, Air Force Blue 260 STYLIN ID

Intelligent Satin

Een watergedragen, satijnachtige houtverf geschikt voor het schilderen van keukenkasten, houten meubilair (bijvoorbeeld stoelen, tafels, kasten), houten sierlijsten en muren. Geschikt voor gebruik door decorateurs, doe-het-zelvers en keukenfabrikanten; Intelligent Satin Paint is uiterst slijtvast en bestand tegen de vele stoten waaraan keukenkasten en houten meubels worden blootgesteld! Ideaal om aan te brengen en binnen vier uur droog. Het leven in huis kan hierdoor vrijwel ongestoord doorgaan. Intelligent Satin is tevens afwasbaar en reukarm en heeft een glansgraad van 30-35%.

5. LG – Hollyhock 25, Hellebore 275, Carmine 189, Royal Navy 257 STYLING ID

Intelligent All Surface Primer Undercoat

Een grondverf op waterbasis, geschikt voor het verven van alle binnen- en buitenoppervlakken. Het is de natuurlijke vervanging voor Intelligent Primer Undercoat & Traditional Oil Primer Undercoat. De eenvoudige toepassing op een breed scala aan verschillende oppervlakken en materialen, gecombineerd met een snelle vier uur durende droogtijd, maken van deze robuuste primer de ideale voorbereiding voor decorateurs en doe-het-zelvers. Met een lage glans van 5-8% is het verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

9. LG – Stock 37, Sunlight 135, Woad 251, Heat 24 STYLIN ID

De verf van Little Greene is nationaal en internationaal verkrijgbaar via de betere verf- en behangspeciaalzaken of online via www.littlegreene.nl.

19. LG – Slaked Lime – Deep 150, Cape Red 279, Jack Black 119 STYLIN ID
20. LG – Cape Red 279, Jack Black 119 STYLIN ID

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This