Douchewanden met minimalistische look

De badkamer is de laatste jaren één van onze belangrijkste ruimtes in huis geworden. Niet om alleen je tanden te poetsen of een verfrissend bad te nemen.

In de badkamer vinden we ontspanning en genieten we van de weldaad van douchen. We kiezen zorgvuldig voor de perfecte douchekop, die als een verfrissende lentebui op je neerstort of laten ons verwennen door massagejets die ons lichaam masseren. Hierbij speelt het uiterlijk van de badkamer een grote rol. Het ontwerpen van een persoonlijk badkamerinterieur, waar je je fijn en geborgen voelt, is even belangrijk. Matte afwerkingen en de kleur zwart worden steeds vaker toegepast en gecombineerd met elegante of stoere producten, die de ruimtelijkheid van de badkamer benadrukken.

Styling ID Tips en Trends Douchewanden met minimalistische look Contour inloop 90 zwart

Hoogwaardige uitstraling

Contour douches van Sealskin zijn ontworpen voor stoere en moderne badkamers. Het opvallende minimalistische kader zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. De inloopdouches en schuifdeuren hebben een kader van slechts 25mm. Het kader van de draaideuren is zelfs maar 17,5 mm. De smalle kaders zorgen voor ruimtelijkheid in de badkamer, terwijl de hoogte van 2 meter en de afwerking in geborsteld RVS en in matzwart zorgt voor een echt statement in de ruimte. De RVS greep is zo ontworpen, dat deze past in het minimalistische ontwerp en middels een voelbaar patroon prettig te gebruiken is in de natte ruimte.

Styling ID Tips en Trends Douchewanden met minimalistische look Contour inloop 140 RVS

Gemakkelijk in onderhoud

Ook aan het onderhoud van de Contour douchewanden en -deuren is gedacht. Het veiligheidsglas is standaard voorzien van een antikalk coating. Dit vergemakkelijkt het schoonmaken aanzienlijk. Bij de schuifdeuren is bovendien geen overlap tussen de twee glaspanelen. Dit oogt fraaier en vereenvoudigt het onderhoud. Voor een goede schoonmaakbeurt is de schuifdeur zelfs los te koppelen, waardoor je overal goed bij kunt.

Sealskin brengt de Contour douchewanden en -deuren op de markt onder de Get Wet-collectie. Contour is verkrijgbaar via de betere DHZ winkels.

Meer informatie over Sealskin en haar collecties is te vinden op www.sealskin.com.

Sealskin. When detail matters.

Styling ID Tips en Trends Douchewanden met minimalistische look Contour draaideur zwart
Styling ID Tips en Trends Douchewanden met minimalistische look Contour draaideur met vast deel RVS
Styling ID Tips en Trends Douchewanden met minimalistische look Contour Stabilisatiesteun zwart
Styling ID Tips en Trends Douchewanden met minimalistische look Contour handgreep RVS
Styling ID Tips en Trends Douchewanden met minimalistische look Contour draaideur met vast deel incl zijwand RVS
Styling ID Tips en Trends Douchewanden met minimalistische look Contour Stabilisatiesteun RVS

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This