Welke raamdecoratie kies jij voor de badkamer?

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Deze ruimte is niet langer een plek waar je even je een douche neemt of je tanden poetst.

De badkamer van nu wordt steeds persoonlijker ingericht. Denk hierbij niet alleen aan de kleur en vorm tegels op de wand, maar in wellness. Luxe inloopdouches, baden met jacuzzi, douchetoiletten, je kan de badkamer zo luxe maken als je zelf wilt. Belangrijk hierbij is de sfeer en privacy, waarvan je in deze ruimte kan genieten tijdens een verkwikkend bad of douche. Daarbij speelt de raamdecoratie in de badkamer ook een grote rol. We geven je drie sfeervolle voorbeelden uit de bece® raamdecoratie collectie.

Styling ID Tips en Trends Welke raamdecoratie kies jij voor de badkamer 5 bece-raamdecoratie

1. Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn niet alleen heel praktisch in gebruik, maar ze zijn ook erg mooi. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en je kunt ze helemaal afstijlen zoals jij dat wilt. Voor een natuurlijke look kies je een houten onderlat en voor een vleugje glamour ga je voor de rosé onderlat. Voor de badkamer zijn er speciale vochtbestendige stoffen. Deze stoffen zijn ook nog eens makkelijk te reinigen!

Styling ID Tips en Trends Welke raamdecoratie kies jij voor de badkamer 6 bece-raamdecoratie

2. Horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën van aluminium zijn perfect voor de badkamer. Aluminium is vochtbestendig en heel gemakkelijk schoon te maken. De strakke lijnen van horizontale jaloezieën geven je badkamer meteen een design uitstraling. Dat wordt fijn badderen!

Styling ID Tips en Trends Welke raamdecoratie kies jij voor de badkamer bece-raamdecoratie

3. Plissé- of dupligordijnen

Lichtinval en privacy zijn belangrijk in de badkamer. Met een plissé- of dupligordijn regel je beide. Door te kiezen voor de optie ‘vrij pakket’ kun je het stofpakket precies hangen zoals jij dat wilt. Daarbij zijn bijna alle duplistoffen in de bece® collectie vochtbestendig, ideaal dus!

Styling ID Tips en Trends Welke raamdecoratie kies jij voor de badkamer 4 bece-raamdecoratie

Enthousiast geworden? Bestel gratis kleurstalen op bece.nl en ontdek hoe deze raamdecoratie staat in jouw badkamer. Of plan een afspraak bij één van onze vele verkooppunten en bewonder ze in het echt.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This