Paint & Paper Library komt met superieure en matte interieurverf

Met de finish Pure Flat Emulsion biedt het Britse verf- en behangmerk Paint & Paper Library een kwaliteitsverf, die in het interieur kan worden toegepast op wanden, plafonds, houtwerk, metaal en kunststof.

Deze verf is bij uitstek geschikt voor ‘droge’ ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer en eetkamer.

Styling ID tips en trends Paint and Paper Library komt met superieure en matte interieurverf 3. STONE I, STONE II, STONE V, MOLESKIN

De matste verf

Pure Flat Emulsion is de matste emulsieverf op waterbasis, die verkrijgbaar is en deze droogt tot een ultiem zachte, kalkachtige afwerking. De finish heeft een hoge dekkingsgraad en is geurarm. De grote hoeveelheid pigment en de hoogwaardige basisingrediënten dragen zorg voor een voortreffelijke kleurdiepte. Pure Flat Emulsion heeft de uitstraling van kalkverf, maar heeft niet de nadelen ervan. In tegenstelling tot kalkverf, kan een wand waarop Pure Flat Emulsion is aangebracht, eenvoudig worden bijgewerkt en overgeschilderd. Van een wand met kalkverf kunnen vlekjes niet worden verwijderd, hoewel bij Pure Flat Emulsion een wand bij lichte vervuiling voorzichtig kan worden afgenomen met een bevochtigde, pluisvrije doek. Een ander voordeel is dat Pure Flat Emulsion niet alleen verkrijgbaar is in lichte kleuren, zoals kalkverf, maar in alle 180 unieke kleuren van het gedistingeerde Paint & Paper Library kleurenpalet.

Styling ID tips en trends Paint and Paper Library komt met superieure en matte interieurverf 1. SQUID INK, LEAD I, MOLESKIN

Ook voor historische panden

De superieure Pure Flat Emulsion is microporeus, wat inhoudt dat de verf ademend is. Doordat de verf de muur niet afsluit, kan lucht zich blijven verplaatsen. Goede ventilatie is essentieel voor het behoud van historische gebouwen en voor een gezond binnenmilieu. Met Pure Flat Emulsion kunnen de muren en plafonds van een huis blijven ‘ademen’. Deze kwaliteit is dan ook een zeer belangrijke overweging bij de keuze van verf voor oudere huizen of monumentale panden.

Styling ID tips en trends Paint and Paper Library komt met superieure en matte interieurverf 12. STEEL II, STEEL V

Uitzonderlijke kwaliteit

Pure Flat Emulsion wordt traditioneel vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk volgens uitzonderlijk hoge eisen. Voor deze verf worden milieuvriendelijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt en daarmee voldoet de verf aan alle regelgeving met betrekking tot VOS-oplosmiddelen. De finish is verkrijgbaar in blikken van 5 liter, 2,5 liter, 750 ml, 250 ml en als samplepot van 125 ml.

Meer informatie over Paint & Paper Library en Pure Flat Emulsion is te vinden op www.paintandpaperlibrary.com.

Styling-ID-tips-en-trends-Paint-and-Paper-Library-komt-met-superieure-en-matte-interieurverf-9.-BLUE-GUM-PLASTER-I
Styling ID tips en trends Paint and Paper Library komt met superieure en matte interieurverf 13. TEMPLE, BLUE PEARL
 Styling-ID-tips-en-trends-Paint-and-Paper-Library-komt-met-superieure-en-matte-interieurverf-11.-ICE-V-BLUEBIRD
Styling-ID-tips-en-trends-Paint-and-Paper-Library-komt-met-superieure-en-matte-interieurverf-6.-WATTLE-V-WATTLE-I-HORNBLENDE
Styling ID tips en trends Paint and Paper Library komt met superieure en matte interieurverf 10. ROUGE II, THE BOTANIST, BRONZE
Styling ID tips en trends Paint and Paper Library komt met superieure en matte interieurverf 7. TEAL, ACQUA VIVA
Styling ID tips en trends Paint and Paper Library komt met superieure en matte interieurverf 14. SQUID INK, RUFUS

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This