showUP voorjaar 2019.

Deze editie van showUP bezochten we met een heel team jonge interieurstylisten in spé. Floor mocht haar camera thuis laten en de beurs ontspannen bezoeken.

Bij gebrek aan een auto (leuk hoor kids die hun rijbewijs hebben) begon zondag 3 februari met een rit per fiets en OV naar de EXPO in Vijfhuizen. Dit keer niet met z’n tweeën, maar met een team van vijf vrolijke dames. Een bijzondere mix, die we waarschijnlijk vaker gaan toepassen. Niet alleen leerzaam voor de meiden van het HMC in Amsterdam. De interactie die ontstond tussen de meiden en het product, deed menig standhouder goed en mij ook.

Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 4

Schatten uit Bali

Direct herkenbaar zijn de mooie handgemaakte woonaccessoires en wanddecoratie van madumadu. Ieder half jaar nemen we een kijkje op hun inspiratievolle stand. En ook dit keer waren er nieuwe items die onze aandacht trokken.

Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 5

Houtje touwtje stoelen

Kennen jullie de Ecochairs al? Het was voor mij de eerste keer dat ik ze zag staan. Deze tuinstoel is niet alleen uniek van vorm en design, ze zitten ook nog eens heel lekker. Je koopt hem in een doe-het-zelf pakket. Een stoel die iedereen in elkaar kan zetten. Hiervoor heb je alleen de houten latten en het bijgeleverde touw nodig. Geen moeilijke knopen, want met de platte knoop heb je een trendy en comfortabele lounge chair. Kijk op de website van @BERG voor meer informatie.

Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 7

Walhalla

Met de stand van À la in het vizier, waren de dames niet meer te houden. Tot groot vermaak van de standeigenaar. De passie spat van de producten en de beursstand af. À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen. À la is nieuwsgierig en altijd op zoek naar unieke stukken, met een speciaal verhaal dat nieuwe herinneringen met je zal creëren. Het is glamorous en mystique en helemaal hip volgens de meiden.

Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 6

Van Rijkswachter tot Rijksmeester

De Rijkswachters waren natuurlijk weer van de partij op showUP. In oude vertrouwde vorm, maar ook hele speciale uitvoeringen. Wanneer onze houten vrienden door Annemiek van Duin onderhanden worden genomen, krijgen ze niet alleen een prachtig beschilderd uiterlijk, ze stijgen ook in rang. Als Rijksmeester poseren de robotjes trots, met een echte meester op hun body. Afbeeldingen die we kennen van schilderijen uit het Rijksmuseum. Deze upgrade past bij het mooie verhaal achter de Rijkswachters.

Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 8
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 9

We F*CKING Love You

Bij het zien van deze poster en bijbehorende bloemvaas ging de stand van E-brands op z’n kop. De schattige bijzetvarkens van Werkwaardig werden zorgvuldig naast elkaar gezet en fungeerden vanaf dat moment even als zitvarkens. De dames moesten natuurlijk even poseren bij deze fantastische poster. Na een zit/sport sessie op de Vluv ballen, werden de dames verwend met een mist diffuser behandeling van het Italiaanse merk Mr & Mrs Fragrance. Kortom de stand van E-brands was HOT.

Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 13
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 10
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 11

Samen snurken

Na alle actie was het tijd voor ontspanning. Dit vonden de meiden in een mega bed van SNURK. Samen met de officiële SNURKERS deelden ze een enorm dekbed met prachtige, schattige en spannende prints. Voor iedere SNURKER was er een figuur afgebeeld met bijpassend hoofdkussen. Prachtig beddengoed designed door een Nederlands bedrijf en gemaakt van het beste (biologisch) katoen in Portugal. (Wat zijn ze schattig als ze slapen hè ;-))

Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 14
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 15

Objects to love

Na het middagslaapje werd er nog een compliment geschreven op de muur bij ZOdIEZiJN, dit naar aanleiding van de mooie kleine complimentjes die we ontvingen van: De makers van Mooi door mij (ontwerpers met een verstandelijke beperking). Ook werd er een mega kleurplaat aan de wand ingekleurd bij Omy. Na de laatste stands bezocht te hebben, konden we showUP met een smile vaarwel zeggen. We kunnen niet wachten tot september!

Bedankt voor de leuke middag Floor, Lisa, Laura en Chantal.

Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 16
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 18
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 21
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 17
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 19
Styling ID beurzen en evenementen show-UP voorjaar 2019 20

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]