Rolf Benz VOLO – een bank om te zweven

Tijdens de IMM Cologne 2019 mochten we deze prachtige, comfortabele bank van Rolf Benz – VOLO- bewonderen.

Het programma Rolf Benz VOLO is de ideale metgezel voor een  flexibele leven. Hij straalt luxueuze lichtheid uit, biedt het hoogste comfort en kan steeds opnieuw worden vormgegeven.

Styling ID Tips en Trends Rolf Benz VOLO – een bank om te zweven 4

Losse bank of systeembank

Musthaves staat voor design dat betaalbaar is. Wanneer je op zoek bent naar uniek interieur, dan is Musthaves.nl vanaf nu in jouw favorieten te vinden. Je hebt keuze uit meer dan 10.000 producten. Van wandmeubel tot accessoires, verlicht door een design lamp. Alles is mogelijk en toepasbaar in iedere interieurstijl.
Styling ID Tips en Trends Rolf Benz VOLO – een bank om te zweven 3

Twee zithoogtes

Rolf Benz VOLO is leverbaar in twee zithoogtes en beschikt over een royale zitdiepte die met een rugrol kan worden aangepast en een bijzonder comfortabel leunen mogelijk maakt. Er is keuze uit twee zitkwaliteiten: Comfort “Lounge de Luxe” voor degenen die van ongedwongen zitten houden en comfort “Lounge Plus” voor mensen die liever een rustige, rechte uitstraling zien.

Styling ID Tips en Trends Rolf Benz VOLO – een bank om te zweven 5

Verschillende bekledingen

Ook qua vormgeving biedt Rolf Benz VOLO veel ruimte voor eigen ontwerpen. Het frame van de bank wordt een uitnodigend platform waarop fraaie kleur- en materiaalcombinaties kunnen worden gerealiseerd. Voor de banken kan een uniforme uitstraling worden gekozen, maar verschillende bekledingen voor romp, frame, rugkussens en rugkussenrol zijn ook mogelijk.

Styling ID Tips en Trends Rolf Benz VOLO – een bank om te zweven 2

Persoonlijke voorkeuren

De uitvoering van de poten biedt eveneens speelruimte voor persoonlijke voorkeuren. Naast zwart en umbragrijs kan ook okerbeige worden gekozen. Daarmee maken de designers van labsdesign uit Hamburg gebruik van de voorliefde van de huidige periode voor warme metaaltinten.

Rolf Benz VOLO biedt nog meer mogelijkheden voor individualisering met de tafels en open kasten Rolf Benz 933, die een nog betere aanpassing aan de huidige leefgewoonten mogelijk maken. Zij kunnen worden gebruikt om spannende opstellingen te creëren.

Kijk voor meer informatie op www.rolf-benz.com

Styling ID Tips en Trends Rolf Benz VOLO – een bank om te zweven 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]