Trendy badkamer accessoires

Tijdens de grootste badkamerbeurs in de wereld, de ISH in Frankfurt, toonde Geesa  haar noviteiten.

Bijzonder is de nieuwe Frame badkameraccessoirecollectie. Deze serie biedt slimme en elegante opbergoplossingen door het combineren van functies binnen één accessoire. De multifunctionele Frame collectie is bekroond met de iF Design Award 2019.

Styling ID Tips en Trends Trendy badkamer accessoires Geesa Frame planchet met handdoekhouder zw 918853 02 06 420

Frame

De nieuwe, hoogwaardige Frame collectie dankt zijn naam aan het chromen frame, waarin kunststof planchetten in combinatie met andere accessoires zijn verwerkt. Het design is stijlvol en minimalistisch. Door dezelfde slanke vormgeving van het frame zijn de accessoires uit de Frame collectie goed te combineren met Geesa’s Aim collectie.

Tijdens het ontwerpproces van de Frame collectie heeft Geesa zich laten sturen door de wensen van de klant wat betreft de beste combinatiemogelijkheden in accessoires. De Frame collectie is een toekomstbestendige collectie vanwege de multifunctionaliteit, het tijdloze design en de mogelijkheid de uitneembare planchetten en baskets schoon te maken.

Styling ID Tips en Trends Trendy badkamer accessoires Geesa Nemox black basket 916514 06 30

Matzwarte Nemox basket en cosmeticaspiegel

De matzwarte accessoires uit de Nemox Black collectie van Geesa zijn favoriet. Om de sanitaire ruimte binnen deze trend van alle gemakken te voorzien, introduceert Geesa nu een matzwarte Nemox basket en cosmeticaspiegel. Deze kunnen naadloos gecombineerd worden met de accessoires uit de Nemox Black collectie. De strak vormgegeven basket en cosmeticaspiegel zijn minimalistisch qua design en passen prachtig in een trendy badkamer.

Styling ID Tips en Trends Trendy badkamer accessoires Geesa CosmeticaspiegelBlack

Naxos

Na verscheidene moderne collecties, zoals Nelio en Nemox, komt Geesa nu met een klassiekere variant: Naxos. De chromen accessoires uit deze nieuwe collectie onderscheiden zich door de gedistingeerde drietraps rozet, welke Naxos een klassieke uitstraling geeft. Verder kenmerkt de collectie zich door vloeiende lijnen en een ronde vormentaal. Naxos voelt zich thuis in een modern-klassieke sanitaire ruimte..

Styling ID Tips en Trends Trendy badkamer accessoires Geesa Naxos HR

Wynk baskets

Wynk is een breed opgezette collectie van hoog design- en kwaliteitsniveau. Echter, de basket ontbrak nog aan deze collectie. De toevoeging van twee nieuwe douchekorven maakt de Wynk collectie compleet. Geesa heeft een ondiepe en diepe variant toegevoegd. De nieuwe baskets bieden daardoor voor zowel de grote als de kleine badkamer een uitkomst.

Meer informatie over Geesa en haar collecties is te vinden op www.geesa.com.

Styling ID Tips en Trends Trendy badkamer accessoires Geesa Wynk basket 914520 02 sfeer

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This