Fris winter wit interieur

Als ik een totale make-over zou kunnen doen thuis, dan zou ik voor een licht, wit interieur kiezen. Een lichte houten vloer, zachte, neutrale kleuren. Totaal anders dan wat ik nu heb.

 

Fantaseer jij ook weleens over een nieuwe sfeer in huis? Ik wel! Helaas zijn daar op dit moment niet de middelen voor, dus verander ik wat ik kan. En daar ben ik ook best blij mee. Maar als ik weer eens een moment zit te scrollen over Instagram, valt het me op dat ik enthousiast word bij het zien van de lichte interieur stijlen.

Styling ID blog Fris winter wit interieur

Stoer en warm

Ik ben geen type voor zachte pasteltinten, ik houd van de stoere look. Pure accenten van hout en frisse groene planten. Grijs, dat is echt mijn kleur. Het geeft me rust en het laat alle andere kleuraccenten beter tot z’n recht komen. Dat de kleur wit niet koud en kil hoeft te zijn, komt ook door de combinatie van materialen. Gebruik niet alleen harde, maar ook zachte materialen. Denk aan een kleed of deken op de bank. Wissel muurverf met behang af.

Styling ID blog Fris winter wit interieur 2

Vintage fun

Een nieuw interieur betekent voor mij niet dat alles nieuw gekocht dient te worden. Juist het struinen naar dat ene leuke kastje, tafeltje of stoel maakt het eindresultaat nog leuker. Het zelf opknappen van meubels, bezorgt je alleen maar vintage fun. Met speciale verf geef je een meubel snel een nieuwe look, passend bij jouw interieur.

Styling ID blog Fris winter wit interieur 4

Ik blijf voorlopig lekker dagdromen en geef mijn huidige interieur een frisse boost door nieuwe planten te kopen.

Styling ID blog Fris winter wit interieur 3

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This