Zwemmen is goed voor de gezondheid

Bewegen in het water is voor iedereen gezond. Zwemmen, aquarobics en waterjogging in de privacy van eigen tuin of huis is niet alleen fantastisch, het zorgt ook voor een betere conditie.

Een steeds grotere trend is een zwembad in de stadstuin. Klein, maar fijn, zijn de stijlvolle Plunge Pools. Wil je meer uit je zwembad halen dan verkoeling in de zomermaanden? Dan is een zwemmachine echt een aanrader. Zwem je fit in eigen bad!

Styling ID Tips en Trends Zwemmen is goed voor de gezondheid 5

Zwemmachine

Ook in een klein zwembad kan je de perfecte zwemtraining uitvoeren. De SWIMM zwemmachine is ontwikkeld met als doel: een ultieme zwemtraining mogelijk maken voor ieder niveau zwemmer/sporter. Deze machine produceert een gladde en brede stroom water, waardoor het voelt alsof je zwemt in open water. De stroming is traploos instelbaar. Zo kan iedereen een snelheid zoeken, die goed bij zijn niveau past.

Styling ID Tips en Trends Zwemmen is goed voor de gezondheid 2

Zwemtrainer

Afhankelijk van jouw persoonlijke doelen, leeftijd en conditie is de SWIMM voor iedereen op maat in te stellen. Dankzij de speciale zwemsoftware kan je een persoonlijk account aanmaken, waarop je jouw vooruitgang kan monitoren en een goed trainingsschema kan opbouwen. Dit programma kan je downloaden op iedere SWIMM computer die je tegenkomt. Bijvoorbeeld in een sportschool, hotel of bij jou thuis.

Styling ID Tips en Trends Zwemmen is goed voor de gezondheid 3

Intelligent zwemsysteem

De SWIMM is verkrijgbaar in twee modellen. Het wandmodel is speciaal ontwikkeld om in een bestaand of nieuw zwembad te plaatsen. Dit model bestaat uit 2 aanzuigroosters en 1 inblaas rooster. Een intelligent pool is een klein zwembad, uitgevoerd met een intelligent zwemsysteem van Swimm. Het hele zwembad is ontworpen voor een ultieme stroming door het midden van het zwembad, waardoor een zwemmer enkel alleen een gladde waterstroom ervaart die overeenkomt met zwemmen in een groot meer.

Styling ID Tips en Trends Zwemmen is goed voor de gezondheid 6

Voor jong en oud

Ook voor kinderen is een swimm natuurlijk super leuk. Een zwembad in de tuin dat wil toch iedereen, en dan ook nog eens met een eigen wildwater rivier. Dit prikkelt de fantasie van kinderen enorm en spelenderwijs zijn ze toch flink aan het bewegen in de stroming van het zwembad. Maar ook de mensen die 50 + zijn en die graag aan de gezondheid willen werken zullen veel hebben aan de SWIMM.

Styling ID Tips en Trends Zwemmen is goed voor de gezondheid

In een SWIMM moet je gezwommen hebben voordat je dit toestel koopt. Daarom is het mogelijk om ‘proef’ te zwemmen. Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met SWIMM. 

Het succes van de SWIMM zwemmachine is niet onopgemerkt gebleven! SWIMM is één van de finalisten van de Dutch Innovation Award, een wedstrijd voor Nederlandse innovatieve oplossingen in de sport.

Styling ID Tips en Trends Zwemmen is goed voor de gezondheid 8

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]