Servies in trendy kleuren een feest op tafel

Ik heb de nieuwste serviescollecties van Villeroy & Boch al mogen bewonderen tijdens de perslunch van Talk About. Het trendy gekleurde servies is voorzien van natuurlijk reliëfs.

Het gloednieuwe concept is ontworpen door jonge talenten, voor jonge mensen. Het bestaat uit twee collecties: It’s my match and It’s my moment. Alles kan met elkaar gecombineerd worden om een eigen stijl te creëren.

Styling ID Tips en Trends Servies in trendy kleuren een feest op tafel 3

Mix & Match

Een ontbijtje, koffie met een vriendin, een feestje of een gezellig etentje: It’s my match is een perfecte allrounder. De trendy kleuren, moderne vormen en reliëfstructuren, geïnspireerd door de natuur, zorgen voor een unieke uitstraling. De collectie bestaat uit kommen, schalen, mokken en borden die in Blossom, Leaf en Uni reliëf verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er keuze uit de kleuren Powder, Green en White met een matte of glanzende afwerking. Kies je favoriete combinatie uit de 36 producten.

 

Styling ID Tips en Trends Servies in trendy kleuren een feest op tafel 2

It’s my love

De collecties zijn gemaakt van Premium Porselein en zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendig. De collecties zijn te koop bij de vaste verkooppunten van Villeroy & Boch en via www.villeroy-boch.nl/shop.

 

Styling ID Tips en Trends Servies in trendy kleuren een feest op tafel 4

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende premium merken voor keramische producten. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland staat voor innovatie, traditie en functioneel design. Als gerenommeerd lifestylemerk is Villeroy & Boch vertegenwoordigd in 125 landen op het gebied van Badkamer en Wellness en Tafelcultuur. Vorig jaar vierde het label haar 270e verjaardag.

Styling ID Tips en Trends Servies in trendy kleuren een feest op tafel 5
Styling ID Tips en Trends Servies in trendy kleuren een feest op tafel 6

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This