Douchewc AquaClean Sela nu nog eleganter

Destijds was de AquaClean Sela de eerste douchewc, die er qua ontwerp uitzag als een normaal toilet.

Geberit lanceert nu de nieuwe AquaClean Sela douchewc. Het uiterlijk is nog eleganter vormgegeven en de douchewc biedt nieuwe en verbeterde functies voor extra comfort.

Styling ID tips en trends Douchewc AquaClean Sela is eleganter met extra comfort 4

Comfortabele functies

De gebruiker van een douchewc moet gedurende de dag een schoon en ‘net gedoucht’ gevoel ervaren. Een goede reiniging met lichaamswarm water is daarom key bij een douchewc. De unieke, gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie, die toegepast is in de nieuwe AquaClean Sela, zorgt voor een vederzachte en tegelijk optimale reiniging van het onderlichaam. De WhirlSpray is een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie, die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Deze bellen garanderen de optimale en vederzachte reiniging. Door het toevoegen van lucht verbruikt de nieuwe AquaClean Sela ook minder water. De spoelrandloze douchewc spoelt stiller en grondiger door vanwege de efficiënte TurboFlush spoeling. De binnenzijde van het closet heeft een aangepaste vorm. Hierdoor spoelt het toilet grondiger en met minder water door dan een normale spoeling. Bovendien spoelt het zo zachtjes dat niemand er ‘s nachts van wakker wordt. Ook handig voor ’s nachts is het discrete oriëntatielicht aan de muurzijde van de nieuwe AquaClean Sela. Deze geeft precies genoeg licht om ‘s nachts de weg naar het toilet te vinden, om daarna weer heerlijk verder te slapen.

Styling ID tips en trends Douchewc AquaClean Sela is eleganter met extra comfort 2

Het elegante ontwerp

De nieuwe AquaClean Sela is ontworpen door Christoph Behling. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. Het design is tijdloos en helder qua lijnen. De intelligente douchetechnologie en alle aansluitingen voor stroom en water zijn door Behling esthetisch in het keramiek weggewerkt.

Als het gaat om hygiëne is Geberit compromisloos. De nieuwe AquaClean Sela is spoelrandloos, waardoor schoonmaken zoveel makkelijker is. De zitting is voorzien van een QuickRelease functie, waardoor de wc-bril en de deksel snel verwijderd kunnen worden. Op deze manier zijn zelfs de bevestigingen goed schoon te houden.

Styling ID tips en trends Douchewc AquaClean Sela is eleganter met extra comfort 3

Bediening

De nieuwe Geberit AquaClean Sela douchewc wordt standaard geleverd met een smalle en intuïtieve afstandsbediening. Alle functies zijn hierop met één hand te bedienen. Eén druk op de knop volstaat om de douchefunctie te starten. Ook is het mogelijk persoonlijke voorkeursinstellingen vast te leggen. De nieuwe douchewc is ook te bedienen met de AquaClean app via de smartphone of tablet.

De nieuwe Geberit AquaClean Sela is vanaf 1 april 2019 te verkrijgen via de betere sanitair speciaalzaken of de installateur.

www.geberit-aquaclean.nl/sela

Styling ID tips en trends Douchewc AquaClean Sela is eleganter met extra comfort 7
Styling ID tips en trends Douchewc AquaClean Sela is eleganter met extra comfort 6
Styling ID tips en trends Douchewc AquaClean Sela is eleganter met extra comfort 5

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This