Gezonde krijtverf in trendy kleuren

Met de Amazona Krijtverf kun je op ieder tijdstip je kamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook, een veilige make-over geven.

Even snel een muurtje schilderen in de kinderkamer dat kan gemakkelijk met de krijtverf van Amazona. De verf is reukloos en droogt heel snel en schaad de gezondheid niet. Het bevat geen weekmakers, geen oplosmiddelen of andere ongezonde stoffen. Dit maakt de verf 100% ecologisch.

Styling ID tips en trends Gezonde krijtverf in trendy kleuren 2

Vegan

In ons interieur maken we steeds vaker bewustere keuzes in de producten die we gebruiken. Meubels van natuurproducten, waterbesparende toiletten, luchtzuiverende planten en energiezuinige wasmachines. Gezonde verf mag daarbij niet ontbreken. De 100% ecologische krijtverf van Amazona bevat geen dierlijke producten en is dus ook 100% “Vegan”.

Styling ID tips en trends Gezonde krijtverf in trendy kleuren

Natuurlijk kleurpigment

Doordat de verf natuurlijke kleurpigmenten bevat, ontstaan levendige diepe kleuren op de muur, die door de lichtinval veranderen. Het natuurlijke pigment zorgt bovendien voor een perfecte dekking, wat de verf veelzijdig en gemakkelijk toepasbaar maakt. Ook meubels kunnen opgeknapt worden met de verf.

Wil je meer informatie of inspiratie? Kijk op www.amazona.nl

Styling ID tips en trends Gezonde krijtverf in trendy kleuren 4

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This