Vrolijke muurstickers voor de kids

Met deze muurstickers geef je de kinderkamer gemakkelijk een superleuke sfeer.

Met deze beestenboel krijgt de baby- of kinderkamer een hele vrolijke look.  Of jouw kleintje nou een schattig knuffeldiertje, een avonturier in de dop of een klauterkabouter is, met deze nieuwe ontwerpen vind je zeker een muursticker die perfect bij je kindje past.

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muurstickers voor de kids 6

Muurstickers Panda

De stickers uit de Panda muursticker collectie bestaan, naast vrolijke panda’s, uit bomen, takken of beide. De stickers worden als losse onderdelen geleverd, zodat je ze naar eigen inzicht kunt plakken. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe groot het geheel wordt. Als extra optie is er de mogelijkheid om de naam van je kindje toe te voegen. Een panda houdt deze dan vast. Super schattig natuurlijk! Tover de kamer van jouw teddy om in een waar berenbos met pandabeertjes in trendy kleuren en motieven.

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muurstickers voor de kids 4

Muurstickers Safari

De Safari muurstickers zijn voor jongens en meisjes die niet bang zijn om oog in oog te staan met een wild dier. Dus is jouw kind een echte waaghals en niet bang om tussen de dieren te slapen? Tover zijn of haar kamer dan om tot een waar dierenparadijs. De Safari muurstickers collectie bestaat uit vrolijke dieren, bomen, takken of een combinatie daarvan. Het is mogelijk de naam van je kindje te vermelden. Deze wordt dan vastgehouden door een aapje. Cool!

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muurstickers voor de kids 2

Is jouw kleintje een echte klauterkabouter? Kies dan voor de avontuurlijke look van de Forest muurstickers. Binnen no-time creëer je met deze collectie een gave bossfeer. De collectie Forest muurstickers bestaat uit verschillende bosdieren, bomen, takken of een set van twee bomen. Kies één van de vele kleuren en de hoeveelheid bomen en maak zo je eigen creatie. Hartstikke leuk om de diertjes ook ergens anders terug te laten komen, zoals op een deur of kast. Echte dieren zitten immers ook niet stil!

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muurstickers voor de kids

Assortiment van DecoDeco

De muurstickers van DecoDeco zijn zo ontworpen dat ze in vrijwel alle kamers kunnen worden gebruikt. Zo kunnen de stickers op alle harde, vlakke, droge en schone ondergronden worden geplakt. En hoewel de stickers muurstickers heten, kunnen ze natuurlijk ook op ramen, deuren en zelfs meubels geplakt worden. Zo kun je het thema terug laten komen op meerdere plekken en creëer je eenheid binnen de kamer. De afbeeldingen en teksten van de stickers zijn makkelijk aan te brengen dankzij de premium kwaliteit van de matte folie en de meegeleverde plakinstructie. Het materiaal is 100% veilig en vrij van witte randen voor een perfect resultaat.

Bekijk hier het hele assortiment van DecoDeco.

Styling ID Tips en Trends Vrolijke muurstickers voor de kids 3
Styling ID Tips en Trends Vrolijke muurstickers voor de kids 5

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This