Inspiratie voor de kinderkamer

Eindelijk kun je weer eens lekker jouw gedachten qua inrichten van je huis de vrije loop laten gaan. Omdat het nu om de kinderkamer gaat, zit je niet vast aan bepaalde denkwijzen en kleuren die (grote) mensen in hun woonkamers willen laten terugkomen. Laat je fantasie lekker komen en creëer een leuk en vrolijk interieur voor je kind. Niet té, want dan kan je kindje niet slapen.

Je kunt bijvoorbeeld één wand behangen met het leukste kinderbehang dat je kunt vinden en de overig muren wit of zacht pastel houden. Dan blijft het geheel toch nog rustig maar heb je wel een vrolijke tint. Tegenwoordig is het hip om je zoontje een lekker stoer kinder behang te geven met een leeuw en aapje in een grote boom. Of je dochter verrassen met gouden sterretjes behang voor een echte prinses.

Styling ID Tips en Trends Inspiratie voor de kinderkamer
Arthouse Imagine fun 2

Kinderkamer

Dit is de plek waar je jezelf helemaal kunt laten gaan. Niet gebonden aan strak omlijnde volwassen ideeën voor wat betreft de inrichting van de woonkamer. Die is zo saai in jouw ogen! Maar ja, je bent nou eenmaal niet alleen. Maar die kinderkamer is toch even wat anders. Jij richt hem in, het is immers jouw kindje. Even weer denken zoals je vroeger dacht, aan sprookjes en een klein beetje enge verhalen. Over de grote vriendelijke reus of de gelaarsde kat. Zoiets wil je aan de muur links als je binnenkomt. Dan de muur bij het raam gewoon heel zacht groen, altijd een rustgevende kleur. Bij het bedje de muur wit en die ernaast ook.

Styling ID Tips en Trends Inspiratie voor de kinderkamer3
Photomural for Kids

Meisjeskamer, jongenskamer, kinderkamer, babykamer…

Voor alle kamers is er een vrolijk behang te bedenken en te krijgen. Denk eerst eens goed hoe je kindje is. Waar heeft hij het veel over, wat wil hij later worden als hij groot is? Je lieve baby kan je dat nog niet vertellen maar misschien kun je nu al een beetje aanvoelen of ze veel van lezen gaat houden of dat ze meer een sportieveling wordt. Probeer je maar een beetje in te leven in de gedachten van je kindje en ga dan het behang kinderkamer uitzoeken. Baby behang en kinderkamer behang is er nu in de tofste uitvoeringen. Bloemetjes en vlinders en fotobehang, het is er allemaal. Kinderbehang bestellen is nu pas echt leuk!

Beeldmateriaal: Behangexpert.nl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This