Denk niet zwart, niet wit, maar Monochrome

Onderweg naar de Amsterdam kwam het liedje van Frank Boeijen in me op “Denk niet wit, denk niet zwart, maar in de kleur van je hart”.

Dat hart van mij ging spontaan harder kloppen toen ik de aanbevolen parkeergarage aan de Prinsengracht inreed. Bij de hellingsgraad van deze kurkentrekker hield ik dit keer enigszins verkrampt mijn stuur vast. Na schadevrij geparkeerd te hebben, kwam de missie van de dag weer in gedachte: de perslancering van de Monochrome kleurenkaart van Paint & Paper Library.

Styling ID BLOG Denk niet zwart, niet wit, maar monochrome

Perspresentatie

De locatie voor de perspresentatie was echt fantastisch. Gekozen was voor Atelier de Vijzel dat door het zonlicht (dakvensters) prachtig verlicht was. Zwart-wit ballonnen en snoepjes, het onderwerp van de middag werd stijlvol geïntroduceerd. Na een verkoelend sapje begon de presentatie van de algemene kleurenkaart van Paint & Paper Library, gevolgd door de lancering van de nieuwste collectie “Monochrome”.

Styling ID BLOG Denk niet zwart, niet wit, maar monochrome 3

Zwart-wit combinaties

De nieuwste kleurenkaart “Monochrome” bevat zes zwart-wit combinaties, die door toevoeging van vleugje kleur, niet alleen prachtig matchen maar vooral de sfeer in huis terugbrengen. Elke wit- en zwarttint uit de Monochrome kaart heeft eenzelfde kleur als ondertoon het Paint & Paper Library ‘Original’ kleurenpalet. Zes verschillende ondertonen: oker, roze, warm grijs, koel grijs, blauw en groen, waardoor er een harmonieus zwart-wit paar ontstaat. Hierdoor wordt de hardheid van de oorspronkelijke zwart-wit gebruik verzacht. Bij het toepassen kan je afhankelijk van licht, ruimte en persoonlijke wensen bewuster kiezen voor deze combinatie.

 

Styling ID BLOG Denk niet zwart, niet wit, maar monochrome 5

Masterclass

De perslancering en daarop toegesneden, boeiende Masterclass werden door Marketing Director Ruth Mottershead en haar Franse collega Vincent gepresenteerd. Op een ontspannen en verhelderende wijze werden de nieuwe zwart-wit paren besproken en gepresenteerd. Aan de hand van sfeervolle voorbeelden (zie foto’s onderaan) kregen we beeld bij de manier waarop de Monochrome tinten kunnen worden toegepast.

Styling ID BLOG Denk niet zwart, niet wit, maar monochrome 2

Monochrome

Dat je met zwart en wit veel meer sferen kan creëren, bewijst Paint & Paper Library met de lancering van de Monochrome kleurenkaart. Ik kijk uit naar de verfcollectie die in september 2019 wordt geïntroduceerd. Vanaf dat moment is de verf verkrijgbaar bij de verf- en behangspeciaalzaken en online op www.paintandpaperlibrary.com.

Styling ID BLOG monochrome CAPUCHIN, CHARBONE, THAMES MUD
Styling ID BLOG monochrome EAU DE VIOLETTE, PONTEFRACT, ROUGE II
Styling ID BLOG monochrome MINIM, KOHL, OPUS
Styling ID BLOG monochrome FLAT LIGHT, BEYOND BLUE, BLUE VEIN
Styling ID BLOG monochrome RAW CHALK, ILEX, SOBEK
Styling ID BLOG monochrome CLEAN WHITE, NEW BLACK
Styling ID BLOG monochrome CAPUCHIN, CHARBONE, THAMES MUD 2
Styling ID BLOG monochrome EAU DE VIOLETTE, PONTEFRACT, ROUGE II 2
Styling ID BLOG monochrome KOHL, MINIM, OPUS 2
Styling ID BLOG monochrome BEYOND BLUE, FLAT LIGHT, BLUE VEIN 2
Styling ID BLOG monochrome ILEX, RAW CHALK, SOBEK 2
Styling ID BLOG monochrome NEW BLACK, CLEAN WHITE 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]