Stijlvolle veranda bamboe zonwering

Je ziet ze steeds meer verschijnen in onze tuinen: stijlvolle veranda’s. Een heerlijke plek waar je kan schuilen voor de zon of regen en toch kan genieten van het buitenleven.

In 2019 gaan we een stap verder en verrijken onze veranda met producten waardoor deze er nog beter uitziet. Het gloednieuwe merk Bambuta zorgt met haar bamboe-weringen niet alleen voor een sfeervolle look, we hoeven ons met buiten wonen ook niet meer tegen te laten houden door de weersomstandigheden. Felle zon, regen, wind en zelfs sneeuw komen de veranda niet meer in. Complete your outside living!

Styling ID Tips en Trends stijlvolle veranda bamboe zonwering 4

Sfeervolle look

Stijl, kwaliteit én authenticiteit komen samen in Bambuta. De bamboe-weringen zijn gemaakt van handgesneden robuuste bamboelatten. Dit duurzame materiaal (het groeit snel en kan vaak geoogst worden) ziet er prachtig uit door haar natuurlijke imperfectie.

Styling ID Tips en Trends stijlvolle veranda bamboe zonwering 2

Bohemian sfeer

De gekleurde bies maakt de Bambuta af en is in veel verschillende outdoor stoffen verkrijgbaar. Hierdoor staat Bambuta in elke veranda en bij elke stijl. Een zwarte bies, staat bijvoorbeeld prachtig bij een industriële look, een olijfgroene bij een natuurlijk interieur en een koraalrode bij een bohemian sfeer!

Styling ID Tips en Trends stijlvolle veranda bamboe zonwering 3

Kijk voor afmetingen, prijzen en meer informatie op www.bambuta.com. Of laat je inspireren op het Instagram account van Bambuta.

Styling ID Tips en Trends stijlvolle veranda bamboe zonwering 5
Styling ID Tips en Trends stijlvolle veranda bamboe zonwering

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This