Met de Outbag beleef je een relaxte zomer

Wil je relaxt in het zonnetje zitten? Deze buitenzitzak laat je op een hippe manier ontspannen.

De zitzak of zitkussen gebruiken we al jaren in huis. Nu kun je deze vorm van chillen ook buiten gebruiken. Speciaal voor het buitengebruik zijn de trendy outdoor zitzakken gemaakt van waterbestendig, oersterk materiaal en ook nog eens vorst- en UV-bestendig.

Droom weg in je Outbag

Heerlijk genieten in de tuin of op het terras doe je deze zomer op een zitzak. In relax-modus na een lange dag werken of comfortabel genieten van een barbecue met vrienden. Met de zitzakken van Outbag ligt dit binnen handbereik. Het merk heeft vele soorten weerbestendige loungemeubelen. Zo kun je ervoor kiezen om te relaxen op een donut, rond of vierkant poef model. Of wat dacht je van een voorgevormde Slope zitzak of een zitzakstoel met armleuningen.

Styling ID tips en trends Met de Outbag beleef je een relaxte zomer Slope XL Canvas nature washed 2

Regen-, vorst- en UV-bestendig

De trendy Outbag zitzakken zijn gemaakt van waterbestendig, oersterk materiaal en ook nog eens vorst- en UV-bestendig. Hierdoor kun je de zitmeubelen het hele jaar buiten laten staan. Ook als het een paar dagen flink geregend heeft gaat de Outbag niet kapot. En laat je de soft chairs tijdens een strenge winter buiten staan? Dan kun je ze in de zomer gewoon weer gebruiken, want vorst beschadigt de stof niet. Daarnaast zijn de meubelen van dit merk UV-bestendig wat betekent dat de gekleurde stoffen niet vaal worden door de UV-straling van de zon.

Styling ID tips en trends Met de Outbag beleef je een relaxte zomer Sackit RETROit Zitzak Cobana

Chillen in je hangmat

Naast loungemeubelen kun je bij ikwilzitzakken.nl terecht voor hangmatten. Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Kom dan tot rust in een hangmat. Ze zijn ruim, sterk en gemaakt van lichtbestendig en waterafstotend materiaal. Heb je geen bomen in de tuin om je hangmat aan te bevestigen? Geen probleem, want ze worden geleverd inclusief stevig frame. Het is misschien even zoeken naar de juiste balans, maar als je eenmaal ligt ben je zo vertrokken!

Styling ID tips en trends Met de Outbag beleef je een relaxte zomer Outbag Peak Ligbed Deluxe wit - ikwilzitzakken.nl

Outdoor collectie

Het outdoor assortiment van ikwilzitzakken.nl bestaat naast hangmatten en meubelen van Outbag uit diverse merken. Zo kun je zitzak, ligbed of ander loungemeubel shoppen van onder andere SACKit, Ambient Lounge, Sitting Bull en B-Bag. Voor de hele buitencollectie geldt dat de zitmeubelen gemaakt zijn van een stevig waterbestendig materiaal. Dus mix en match je favoriete set bij elkaar en het relaxen kan beginnen!

Styling ID tips en trends Met de Outbag beleef je een relaxte zomer

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This