Stoppy voorkomt slaande deuren

Het bijzondere van deze deurstop is dat hij niet alleen geschikt is voor het openhouden van deuren, maar ook gebruikt kan worden voor ramen.

Of je nu een draai- of tuimelraam hebt, van kunststof, aluminium of hout. Dat maakt niet uit. Door het unieke kommavormige design kan Stoppy een hoogte tot 9 cm overbruggen en past de raamstopper altijd. Laat die frisse lucht maar komen!

Styling ID Tips en Trends Stoppy voorkomt slaande deuren Raamstopper Stoppy oranje raam - stoppy.nl

Multifunctionele deurstopper

toppy is niet alleen ideaal bij het laten luchten van je huis. Ook als je huisdieren of kinderen vrij in en uit het huis wil laten lopen biedt Stoppy de oplossing. Of als je een tuinfeest geeft of aan het poetsen bent. Stoppy maakt het je makkelijk! Zeker in de zomer, als kinderen volop buitenspelen gebeurt het regelmatig dat er meerdere deuren tegelijk open staan en vervolgens hard dicht slaan. Door het gebruik van deze deurstop heb je hier geen last meer van.

Styling ID Tips en Trends Stoppy voorkomt slaande deuren Raamstopper Stoppy rood raam - stoppy.nl

Over Stoppy

Stoppy is gemaakt van onschadelijk, duurzaam en weersbestendig rubber dat niet alleen sterk, maar ook flexibel, buigzaam en stroef is. Hierdoor worden ramen en deuren goed geblokkeerd, zonder ze te beschadigen. Zelfs de zwaarste deur wordt goed opengehouden. Stoppy werkt onder andere voor houten deuren, glazen terrasdeuren, balkondeuren en alle soorten ramen. Zet je raam wagenwijd open in de zomer, zodat de heerlijke koele buitenlucht volop kan binnenkomen. In de winter of bij regen zet je hem op een kleine kier, zodat de luchtkwaliteit binnenshuis altijd goed is.

Stoppy is verkrijgbaar in 13 kleuren voor € 5,95 via www.stoppy.nl.

Styling ID Tips en Trends Stoppy voorkomt slaande deuren Deurstopper Stoppy transparant buitendeur - stoppy.nl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This