Geef de kinderkamer een dierenthema

Wil je de kinderkamer een beestachtig look geven? Kinderen zijn gek op dieren en dat zullen zeker ook op de fantastische dierenprints van Hip Huisje zijn!

Deze collectie bestaat uit behang, muurstickers, kussens, groeimeters en posters en nog meer. De knuffelbare prints zijn niet alleen een geweldige blikvanger, ze veroveren ook het hart van je kleintje!

Styling ID Tips en Trends Geef de kinderkamer een dierenthema behang-sweet-lama-okergeel-1

Luipaard Collectie

In plaats van een gevaarlijk luipaard ontwierp Wieteke Faaij, eigenaresse van Hip Huisje, een schattige en aaibare versie, speciaal voor baby’s en peuters. Door de neutrale camel kleur is de print in zowel een jongens- als een meisjeskamer goed toe te passen. Leuk detail van de Luipaard Collectie is dat je naar hartenlust kunt combineren zodat het één geheel wordt. Met het behang op de muur, een poster aan de wand en kussentje op het bed, creëer je in een handomdraai een compleet nieuwe look voor de kinderkamer.

Styling ID Tips en Trends Geef de kinderkamer een dierenthema luipaard-behang

Sweet Lama Collectie

Het is fijn om voor je kind een eigen plek te creëren, zodat ze zich af en toe kunnen terugtrekken. Met de Sweet Lama Collectie van Hip Huisje kun je alle kanten op. Want welk kind is geen fan van knuffelbare lama’s? De producten binnen dit thema zijn onderling perfect met elkaar te combineren en verkrijgbaar in zachte kleuren zoals groen, roze, blauw en okergeel. Met de grappige lama in de hoofdrol geef je de baby- of kinderkamer een unieke uitstraling. De collectie bestaat uit behang, muurstickers, hanglampen, groeimeters, vlaggenlijnen, kussens, knuffels, geboorteborden, posters en nog veel meer.

Styling ID Tips en Trends Geef de kinderkamer een dierenthema poster-no-drama-lama

Over Hip Huisje

Hip Huisje is een jong Nederlands merk dat staat voor unieke, hippe en originele ontwerpen. Eigenaresse en styliste Wieteke Faaij richt zich met name op (aanstaande) ouders die gek zijn op de interieurtrends en dit willen doorvoeren in de baby- of kinderkamer. Haar klanten kiezen niet voor standaard, maar juist voor uniek, hip en stijlvol. Bekijk het volledige assortiment op www.hiphuisje.nl.

Styling ID Tips en Trends Geef de kinderkamer een dierenthema muursticker-sweet-lama

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This