De ADDIT van Rolf Benz is veel meer dan een bank

Als pionier op het gebied van moderne interieurs presenteert Rolf Benz een innovatief banklandschap.

Deze ontmoetingsplek voor de familie, thuiskantoor, speelplaats, gesprekseiland en verrassingsplek in één. Het bijzondere: ondanks al die flexibiliteit straalt Rolf Benz ADDIT comfort en ultieme elegantie uit.

Styling ID tips en trends De ADDIT van Rolf Benz is veel meer dan een bank 4

Rolf Benz ADDIT

In overleg met Rolf Benz hebben Tina Bunyaprasit en Werner Aisslinger van Studio Aisslinger een modulair bankprogramma ontwikkeld dat visueel nooit verveelt en alles in zich heeft om een icoon te worden. Rolf Benz ADDIT heeft een grafisch-lineaire, zwevende uitstraling en is met zijn volumineuze, zachte kussens tegelijkertijd een echte feelgood plek.

Studio Aisslinger: “Rolf Benz ADDIT is net een collage van het leven”  Het banklandschap omvat een compleet inrichtingsconcept, waarmee bijna elk bankverhaal kan worden verteld. Rolf Benz ADDIT bestaat uit afzonderlijke elementen die op een rank, met leder bekleed frame rusten.  Gecombineerd met beugels, schappen en tableaus ontstaan oneindig veel mogelijkheden om de persoonlijke wensen te realiseren.

Styling ID tips en trends De ADDIT van Rolf Benz is veel meer dan een bank 5

Add it! De mogelijkheden

Het onderstel wordt aangeboden in de kleuren verkeerszwart, telegrijs of het fascinerende safierblauw. De metalen tableaus kunnen eveneens in deze kleuren worden gekozen.

Bovendien zijn er tableaus van massief hout in de uitvoeringen eiken, eiken zwart en Amerikaans notenhout.  Deze houtvarianten zijn ook beschikbaar voor de schappen. Een echte bijzonderheid zijn de optionele beugels. Deze kunnen naar wens met alle ledersoorten uit de Rolf Benz-collectie worden bekleed.

Passend bij het banklandschap heeft Rolf Benz een nieuwe stofcollectie in het totale programma opgenomen – een fleurige, hoogwaardige dobbystof in Trevira CS-kwaliteit. De kleuren omvatten ingetogen grijs-, blauw- en rosé-tinten. Dankzij de nieuwe stofkwaliteit met hoogwaardige gebruikseigenschappen behoort Rolf Benz ADDIT ook tot een robuuste lievelingsplek in een hotel.

Styling ID tips en trends De ADDIT van Rolf Benz is veel meer dan een bank 7

Add it! Salontafel en tapijt

Als autonoom meubelstuk is er tevens de salontafel Rolf Benz ADDIT. Deze is naar keuze rond, ovaal of rechthoekig. Ook hiervoor kunnen de bovenstaande onderstelkleuren worden gekozen.

De tafelbladen zijn er in optiwhite-glas, Parsolglas grijs, Parsolglas blauw en natuursteen Graphite Brown gelederd.  Als optie kan een tableau worden bevestigd.  Met het tapijt Rolf Benz ADDIT integreren de designers de vloer in het banklandschap. Het getufte velourstapijt heeft een poolhoogte van 12 mm en oogt met zijn afgeronde hoeken bijzonder comfortabel. Het tapijt kan in vier grafische designs in twee of drie kleuren worden gecombineerd.  Het wordt in drie standaardafmetingen of op maat aangeboden.

www.rolf-benz.com

Styling ID tips en trends De ADDIT van Rolf Benz is veel meer dan een bank 6
Styling ID tips en trends De ADDIT van Rolf Benz is veel meer dan een bank 2

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This