Pure zwarte magie voor de badkamer

Black is Back! Met deze minimalistisch ogende badkameraccessoires geef je iedere badkamer een chique touch.

Producten die de esthetische uitstraling van de badkamer in alle opzichten in balans brengen. Wij zijn er dol op. De finishing touch doen we dit keer met de Modo collectie van Blomus.

Styling ID tips en trends Pure zwarte magie voor de badkamer 3

Klein en zwart

Modo heeft hetzelfde doel als de Little Black Dress van Chanel: een tijdloos product dat bij elke gelegenheid past en nooit uit de mode raakt. Nina Thöming drukt zich uit in eenvoudige, luchtige vormen met een organisch accent. Ze heeft overal aan gedacht en heeft alles tot in het kleinste detail geanalyseerd, zodat de badkamer een functioneel en uitgesproken geheel wordt. De uitgebreide collectie is hier het bewijs van en omvat alles van toiletborstels tot een prullenbak, zeepdispenser, spiegel en een tandenborstelhouder. Een afgestemd tijdloos universum dat zich niet door de tijd laat inhalen, maar dat onderdeel wordt van het ontwerp.

Styling ID tips en trends Pure zwarte magie voor de badkamer 2

Ecologische badkamer

Tegelijkertijd met de lancering van Modo brengt blomus Riva uit, een nieuwe collectie met handdoeken en badmatten. Riva draait uiteraard om details en hoogwaardige kwaliteit, maar er gaat ook veel aandacht uit naar het milieu. Riva wordt geweven van biologisch katoenen garen en is voorzien van het gewilde GOTS-certificaat (Global Organic Textile Standard). Elke handdoek weegt 700 gram/m2en is daardoor extra zacht en dik. Ze zijn verkrijgbaar in vijf natuurlijke grijstinten en drie afmetingen. De badmatten Piana zijn verkrijgbaar in dezelfde vijf natuurlijke grijstinten en twee afmetingen en de badmatten Twin zijn verkrijgbaar in drie natuurlijke grijstinten en twee afmetingen.

Styling ID tips en trends Pure zwarte magie voor de badkamer Riva 2

Modo, Riva, Piana en Twin zijn vanaf april verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en via blomus.com

Styling ID tips en trends Pure zwarte magie voor de badkamer 4
Styling ID tips en trends Pure zwarte magie voor de badkamer Riva

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This