Half vrijstaand bad met luxe uitstraling

Altijd al willen badderen in een luxueus, vrijstaand bad, maar de badkamer is te klein? Dan heeft Villeroy & Boch een stijlvolle oplossing voor jou.

Een vrijstaand bad is in badkamerland een stijlvolle trend. Daarom komt Villeroy & Boch met een stijlvolle oplossing voor de kleinere badkamer. Het half vrijstaande bad uit de ‘back to wall’  Oberon 2.0 collectie heeft een luxe uitstraling past het al snel in bijna iedere badkamer.

Styling ID tips en trends Half vrijstaande bad met luxe uitstraling 2

“Back to Wall”

Door de karakteristieke combinatie van rechthoekige en ovale vormen, zijn de nieuwe baden uit de Oberon 2.0 collectie echte designklassiekers. Het ‘back to wall’ bad is één van de drie nieuwe modellen. Dit bad oogt als een vrijstaand bad, maar is het niet. Hierdoor bespaart u ruimte. Het bad kan bovendien mooi gebruikt worden als scheidingswand. Zo creëert u eenvoudig een aparte ruimte in uw badkamer.

Styling ID tips en trends Half vrijstaande bad met luxe uitstraling 3

Badderen anno 2019

In alle modellen zit de afvoer in het midden, waardoor het bad comfortabel door twee personen gebruikt kan worden. De smalle rand van slechts 10 mm geeft het bad een verfijnde uitstraling en benadrukt het traditionele, karakteristieke uiterlijk van de collectie. De buitenzijde van het bad kan geleverd worden in 200 kleuren, zodat het helemaal aansluit bij uw woonstijl. De binnenzijde van het bad blijft de frisse witte hoogglans kleur behouden. Je kan in het Oberon 2.0 bad ook een whirlpoolsysteem laten installeren om lekker te bubbelen. Een andere manier om de bad ervaring te optimaliseren is de ViSound-geluidsinstallatie. Hiermee kunt u audio vanaf een smartphone, tablet of een ander apparaat met Bluetooth® streamen.

Styling ID tips en trends Half vrijstaande bad met luxe uitstraling

Hoogwaardig Quaryl®

Met de drie nieuwe Oberon 2.0 baden en de bestaande modellen biedt de serie Oberon een veelzijdige keuze aan baden, gemaakt van het hoogwaardige Quaryl®. Dit innovatieve materiaal is door Villeroy & Boch ontwikkeld en is al 25 jaar lang toonaangevend op het gebied van badkamer design. Quaryl® combineert de beste kwaliteiten van 60% natuurlijk kwarts met de veelzijdigheid van natuurlijke acrylhars. Dankzij de positieve eigenschappen van Quaryl® ontstaat er een bad dat aan alle wensen voldoet: van een hoge kwaliteit (stoot-, slag- en krasbestendig), zeer comfortabel (de baden voelen lekker warm aan) en met een tijdloos design. Daarnaast zorgt het materiaal voor een goede antislip.

Styling ID tips en trends Half vrijstaande bad met luxe uitstraling 4

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Wellness en Tafelcultuur van de kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt. In 2018 vierde Villeroy & Boch haar 270-jarig jubileum.

Meer informatie over de collecties of verkooppunten? Kijk op www.villeroy-boch.com.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This