Nieuw collectie sfeervol behang voor elke kamer

Het behanglabel Roomblush introduceert haar nieuwe behangcollectie. Een toegankelijke collectie met huiselijke prints, uiteraard allemaal met de unieke Roomblush touch.

Behang met een warm karakter, dat past bij elk type kamer. Creëer in no-time een gezellige sfeer met het ParisParis, Paint of Autumn Leaves behang in de kinderkamer, woonkamer of het kantoor. Grote kans dat je niet meer naar buiten wilt deze winter.

Uniek én toegankelijk

Roomblush biedt met haar nieuwe collectie behangprints voor het hele huis. De prints hebben een warme uitstraling en zijn door de kleursamenstelling onderling goed te combineren. De ontwerpen zijn zorgvuldig gekozen, waardoor ze overal toepasbaar zijn. Iets dat aansluit bij de door Roomblush ingeslagen weg van ‘slow design’.

Styling ID tips en trends Nieuw collectie sfeervol behang voor elke kamer 6

Warme prints

Na de opvallende ontwerpen uit de Tropical collectie, lanceert Roomblush nu een rustigere serie behang waarbij de warme kleuren het huis een heerlijke sfeer geven. De collectie biedt zeven verschillende prints. Zo is er de sfeervolle ParisParis; behang in groenblauw, roze groen en bordeaux met een sierlijke print van bladeren. Het stoere Paint behang met haar effen blauw, groen of oudroze welke goed te combineren is met de andere prints. Het huiselijke Autumn Leaves in perzik kleur, groen en blauw.

Styling ID tips en trends Nieuw collectie sfeervol behang voor elke kamer 4

Over Roomblush

Sinds 2013 betovert de collectie van Roomblush ruimtes en zorgt het voor een intens gevoel dat mensen blij maakt. Elke kamer in huis, speels of zakelijk leeft op met kleur en zonlicht. Eline Rousseau creëert hierbij zelf de unieke prints die dit gevoel compleet maken. Hip, speels en basic behang voor iedereen. De collecties worden verkocht via www.roomblush.com en in de studio in Roeselare (België).

Styling ID tips en trends Nieuw collectie sfeervol behang voor elke kamer 5

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This