PVC vloer met geïntegreerde ondervloer

Met de nieuwste PVC vloer LayRed® van Moduleo wordt het leggen van een design vloer nog makkelijker.

De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie.

pvc-vloer-met-geintegreerde-ondervloer-planken

LayRed®

De nieuwe PVC vloer van Moduleo vloert elke uitdaging. De uitgebreide collectie bevat planken en tegels met realistische hout- en steendessins. In een waaier van natuurlijke kleuren, met een ongeëvenaarde sterkte. Ook praktisch kan LayRed® elke setting aan. Zo zijn de planken en tegels sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen. Én elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen.

pvc-vloer-met-geintegreerde-ondervloer-keuken

Eenvoudig kliksysteem

De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. Je legt de LayRed® vloer over iedere bestaande vloer zonder voorbereidende egalisering. Omdat de vloer 100% waterdicht is kan de vloer ook zonder problemen in badkamer en keuken worden gelegd.

pvc-vloer-met-geintegreerde-ondervloer-badkamer

Akoestische bovenlaag

De akoestische bovenlaag garandeert minimaal loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert transmissiegeluid. Zo is LayRed® de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder je voeten.

Moduleo-pvc-vloer-met-geintegreerde-ondervloer

Slijtvast

Verder is het oppervlak slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Als geen ander tackelt LayRed® van Moduleo,  met levenslange garantie, zo alle uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen of verbouwen van een huis.

Voor meer informatie: www.moduleo.com

pvc-vloer-met-geintegreerde-ondervloer

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This