Sfeervolle kaarsverlichting voor ieder interieur

Kaarslicht is onderdeel van ons lichtplan. Deze eeuwenoude sfeerverlichting brengt niet alleen licht, het flikkerende vlammetje geeft ook warmte.

‘S winters, ‘s zomers, modern, klassiek, kaarsverlichting is op ieder moment sfeervol en past bij alle woonstijlen. De tafel mooi dekken voor een etentje, een speciale gelegenheid of gewoon omdat dat zoveel leuker staat? Pak uit met een tafelkleed, mooi servies en als finishing touch: kandelaren.

Styling ID Tips & Trends Sfeervolle kaarsverlichting voor ieder interieur

Klassiek met een eigenzinnige touch

Met de Monte collectie zet je een klassieke sfeer neer met een moderne touch. Door het matte RVS past het design helemaal bij deze tijd. De collectie is ontworpen door jonge designers van puik en bestaat o.a. uit kandelaren en een windlicht.

Styling ID Tips & Trends Sfeervolle kaarsverlichting voor ieder interieur 4

Stoer en robuust

Houd je van een stoere en industriële inrichting? Dan is de Solido collectie echt wat voor jou! Beton in je interieur lijkt misschien kil, maar door de combinatie met de kaarsen geeft het juist warmte en sfeer.

Styling ID Tips & Trends Sfeervolle kaarsverlichting voor ieder interieur 2

Interieur met een twist

Een typisch staaltje Dutch Design met strakke vormen en fijne materialen; dat is de Oblique collectie. Elk product heeft een unieke twist, zoals de schuine hoeken van de kandelaren. De materialen roestvrijstaal, glas en sandstone resin combineren mooi bij elkaar. De kandelaren passen in ieder interieur en zorgen voor een eigentijdse sfeer.

Styling ID Tips & Trends Sfeervolle kaarsverlichting voor ieder interieur 3

Stijlvol

Kaarsen in een kandelaar geven altijd een bijzonder effect. Ze geven licht en warmte en zorgen voor sfeer. Met de kandelaren Lux creëer je een stijlvol en warm interieur. Een beetje in de stijl van Art Deco.

Zilverstad

Zilverstad heeft een uitgebreide Home Collectie voor een sfeervol gedekte tafel en een stijlvol interieur. Daarnaast is Zilverstad ook bekend van de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van rvs, spaarpotten en rammelaars van o.a. nijntje, Woezel & Pip en Snoopy. Voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.

Over de Bredemeijer Group

Bredemeijer Group B.V. voert drie merken in het luxesegment voor gedekte tafel, thee en koffie en handige accessoires voor wijn, bar en barbecue. Bredemeijer®, Leopold Vienna en Zilverstad zijn complementair aan elkaar en hebben samen een mooi, uitgebreid productportfolio.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This