Geef je badkamer het luxe hotel gevoel

Ik heb al veel badkamers mogen bewonderen tijdens mijn reizen. De één nog mooier dan de andere, groot of klein, meestal in de juiste sfeer.

De badkamer is een heel belangrijke ruimte in huis. Ieder dag besteden we daar de nodige minuten aan onszelf. De luxe die je in een hotel ervaart, dat gevoel wil je thuis toch ook creëren?

Styling ID Tips en Trends Geef je badkamer het luxe hotel gevoel Nemox-bathroom

Finishing touch met badkameraccessoires

De Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa heeft de populaire collecties Nemox, Hotel en Public Area uitgebreid met nieuwe accessoires. De accessoires uit deze collecties zijn onderling fraai te mixen & matchen, zowel voor projecten als in de badkamer thuis. Hiermee geef je jouw badkamer een luxe finishing touch.

Styling ID Tips en Trends Geef je badkamer het luxe hotel gevoel Nemox-toilet

Nemox

De Nemox collectie van Geesa staat voor subtiel. De ronde vormen zijn gave, gestileerde accenten. De accessoires zijn onopvallend aanwezig en universeel inzetbaar. De collectie is aangevuld met een nieuwe handdoekhaak en een reserverolhouder, gemaakt van verchroomd messing en RVS.

De matzwarte variant, Nemox Black, is mysterieus en stijlvol tegelijk. De hoogwaardige matzwarte finish zorgt voor een opvallend diepzwart accent in iedere sanitaire ruimte. Naast deze collectie biedt Geesa ook in andere collecties zwarte varianten aan, die perfect met elkaar matchen. De accessoires uit de Nemox Black collectie kunnen bijvoorbeeld goed worden gecombineerd met nieuwe accessoires uit de Hotel collectie.

Styling ID Tips en Trends Geef je badkamer het luxe hotel gevoel Nemox-Hotel

Hotel

De Hotel collectie is al een eeuw lang Geesa’s basisserie en wordt wereldwijd ingezet in hotels en publieke ruimtes, maar ook bij consumenten thuis. De collectie kenmerkt zich door pure functionaliteit en is, naast de nieuwe matzwarte accessoires, nu ook verrijkt met een reeks andere producten: douchegordijnstangen, een houder voor hygiënische zakjes, soft-close pedaalemmers en een nieuwe versie van de uittrekbare waslijn, met een vierkante vormgeving.

Styling ID Tips en Trends Geef je badkamer het luxe hotel gevoel

Public Area

De duurzame Public Area accessoires combineren de hoogste kwaliteit en functionaliteit met een tijdloos en stijlvol design. De collectie is aangevuld met een geborstelde RVS toiletroldispenser voor drie toiletrollen.

De verschillende Geesa collecties zijn geschikt voor zowel projecten als voor de badkamer thuis. Meer informatie vind je via www.geesa.com.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This