Originele houten wandplanken

Dat de wandplank steeds meer onderdeel wordt van ons interieur is logisch. Ze zijn niet alleen praktisch, je kan ze ook gebruiken om je wand te stylen.

Denk hierbij niet aan een standaard plank, maar aan een complete wanddecoratie. Afgestijld met boeken, foto’s, planten en allerlei andere accessoires, kun je een persoonlijke eyecatcher creëren aan de muur. Met de collectie houten wandplanken van Houtspul heb je direct het gewenste effect.

Styling ID Tips en Trends Originele houten wandplanken

Muurdecoratie

Hang eens wat anders aan de muur, zoals een set wandplanken in de vorm van houten huisjes of geometrische rechthoeken. Geef ze een plekje in de werkkamer of gang met wat mooie souvenirs erin of in de kinderkamer zodat je kind zijn/haar mooiste schatten kan showen. Ook in de keuken zullen deze wandkastjes niet misstaan met wat kruiden en potten erin tentoongesteld. Ook de prachtige regenboog wandplank is een echte blikvanger. Uit de houten plank met wolkjes komt een regenboog tevoorschijn. Leuk om te decoreren met vrolijke accessoires! Heeft je kind een stoere indianenkamer? Dan mogen wandplanken in de vorm van een tipi natuurlijk niet ontbreken.

Styling ID Tips en Trends Originele houten wandplanken wolk 1

Wandplanken pimpen

De wandplanken zijn gemaakt van onbewerkt hout,  bevatten haakjes waardoor ze gemakkelijk op te hangen zijn en kunnen naar wens gepimpt worden met verf, stof en ander knutselmateriaal. Leuk om de wandplank bijvoorbeeld in de stijl van de kinderkamer te schilderen. Wie juist van de stoere en robuuste uitstraling van onbehandeld hout houdt, kan ze zo ophangen. Ook dan zijn ze prachtig door hun eenvoud.

Styling ID Tips en Trends Originele houten wandplanken sfeer huisjes

Over Houtspul

Houtspul is een initiatief van Elmar, afgestudeerd meubelmaker en houten botenbouwer. Houtspul staat voor duurzame accessoires en decoraties van hout en bamboe met een verrassend design en een prachtige afwerking. Van praktische items zoals houten schalen en bamboeborden tot originele wandversiering en plantenhangers: stuk voor stuk mooi vormgegeven en nét even anders. En niet onbelangrijk: Houtspul houdt van merken die op een verantwoorde manier met het milieu omgaan. Verantwoord genieten van hout dus!

Styling ID Tips en Trends Originele houten wandplanken sfeer

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This