Stoer wastafelmeubel uitgevoerd in staal en robuust oud hout

Ben je op zoek naar een uniek wastafelmeubel met een verhaal? Dan is dit stoere limited edition wastafel meubel van Alape echt iets voor jou.

Voor de liefhebbers opgelet! Deze limited edition uitvoering van wastafelmeubel Folio wordt in beperkte mate geproduceerd. In slechts 500 badkamers zal deze eyecatcher komen te hangen.

Styling ID Tips & Trends Stoer wastafelmeubel uitgevoerd in staal en robuust oud hout 5

Folio Edition Q

«Folio Edition Q» is geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Immers de grondstof is gelimiteerd, daar het minimaal 100 jaar oud eikenhout uit voormalige vakwerkhuizen betreft. In de naamgeving is dit ook terug te vinden. De ‘Q’ staat voor het Latijnse woord ‘Quercus’, wat eik betekent. Dat elk stuk uniek is, is ook terug te vinden in het certificaat van echtheid; elk meubel draagt aan de binnenzijde van het ladefront het Alape logo en het opeenvolgende nummer van het huidige model.

Styling ID Tips & Trends Stoer wastafelmeubel uitgevoerd in staal en robuust oud hout 2

Upcycling

Elk wastafelmeubel uit de «Folio Edition Q» serie is bijzonder in zijn soort. Het rauwe, warme en karakteristieke hout herbergt, in contrast met het gladde en filigraan geglazuurde staal, een rijke historie, die aan de kleur en de structuur van het eikenhout kan worden afgelezen. Middels ‘Upcycling’ biedt Alape op exclusieve wijze een esthetisch, uniek nieuw product aan. De basis voor de ‘Upcycling’ is, dat bovenop de verlenging van de levenscyclus – zoals bijvoorbeeld het geval is bij klassieke recycling – er een opwaardering van het product heeft plaatsgevonden. In een uitgekiend productieproces worden van het oude eikenhout individueel geprepareerde meubelfronten gemaakt, die zich harmonisch in het wastafelmeubel voegen. Zowel optisch als qua tastzin vormen deze een spannend contrast met het homogene oppervlak van het geglazuurde staal.

Styling ID Tips & Trends Stoer wastafelmeubel uitgevoerd in staal en robuust oud hout 6

Masterpiece

Aan het einde van het fabricageproces krijgt iedere ‘masterpiece’ aan de binnenzijde van de lade een brandmerk met het Alape logo en het lopende nummer van het gelimiteerde product. «Folio Edition Q» is in ieder opzicht een unicaat, waarvan de echtheid wordt bevestigd door een meegeleverd certificaat.

Styling ID Tips & Trends Stoer wastafelmeubel uitgevoerd in staal en robuust oud hout 4

Goed om te weten!

Wil jij graag één van de trotse eigenaren zijn van dit unieke badkamermeubel? «Folio Edition Q» is verkrijgbaar in twee diepten – 450 mm voor wandkranen en 500 mm voor staande kranen – en een breedte van 1.000 mm. De waskom is in het midden geplaatst. «Folio Edition Q» bezit geen overloop en is voorzien van een wit geglazuurde afdekkap.

Alape’s «Folio Edition Q» is vanaf september exclusief bij selecte showrooms verkrijgbaar. Kijk hier voor meer informatie.

Beeldmateriaal: Alape

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This