Mobiele vloeren showroom

Ik ben altijd op zoek naar een primeurtje in de interieurwereld, daarom was ik dan ook blij verrast met de email die ik van Paul Kalisvaart, Chalet Parket, ontving.

We leven in een snelle en drukke wereld waarin het doodnormaal is dat we de boodschappen, kleding, boeken, eten en andere spullen thuis laten bezorgen. We willen zo min mogelijk moeite hoeven doen, naast ons werk tijdbesparend leven, om die tijd op een kwalitatieve manier met elkaar door te brengen. Met die gedachte kwam Paul Kalisvaart op het idee om zijn parketwinkel te sluiten en deze op een hele nieuwe en hippe manier voort te zetten. Met zijn mobiele vloeren showroom gaat Paul naar de klant toe.

Blog Styling ID Chalet Parket mobiele vloeren showroom 8

25 jaar showroom in Haarlem

Paul is al 40 jaar professioneel werkzaam in de parketvloeren. Het leggen van kwaliteitsvloeren is een passie, die hij tot op de dag van vandaag graag uitvoert. 25 jaar lang was hij met Chalet Parket gevestigd op de Zijlstraat in Haarlem. Een A-locatie, maar door het strenge parkeerbeleid in de binnenstad van Haarlem, liep het aantal klantbezoeken steeds meer terug. Met afscheid van één van zijn trouwste showroom medewerkers, was voor Paul het moment om een diep gekoesterde wens uit te voeren.

Blog Styling ID Chalet Parket mobiele vloeren showroom 7

Mobiele showroom

Slechts vijf weken oud is de mobiele showroom, als ik bij Paul op bezoek ga. Aan de buitenkant een luxe aanhangwagen, die er prima uit ziet. Met één oogopslag zie je waar de aanhangwagen voor bedoeld is. Wanneer je door de deur aan de achterzijde de trailer binnen stapt, gaat er een wereld voor je open. Deze mini showroom is zo ruimtelijk ingericht, dat je geen idee hebt dat je in een aanhangwagen staat. Het dak is speciaal voor de wagen ontworpen en geeft een zee van licht. Perfect voor het showen van de vele vloeren die in mooie, grote stalen aanwezig zijn.

Blog Styling ID Chalet Parket mobiele vloeren showroom 10

De klant ontzorgen

Een showroom met 100 verschillende stalen van parket-, PVC- en laminaatvloeren. De borden met daarop de voorbeeld vloeren heeft Paul zelf gemaakt. In mooi formaat en draagbaar, zodat de klant ze in de showroom, maar ook in huis kan bekijken. Door met de mobiele showroom naar de klant toe te gaan, kan men zonder stress en in eigen woonsituatie de tijd nemen om de juiste keuze voor hun droomvloer te maken. Het advies aan huis biedt Paul ook de mogelijkheid, om bij de eerste afspraak een totaalbeeld te creëren van werkzaamheden en de daarbij horende prijsindicatie.

Blog Styling ID Chalet Parket mobiele vloeren showroom 5

Service en Kwaliteit

Alle aangeboden vloeren zijn van een goede kwaliteit. Heel belangrijk voor Paul. Naast het gemak en de service van de mobiele showroom, wil hij ook een mooie vloer afleveren. Paul legt de vloer zelf. Het ambachtelijk leggen van een parketvloer vindt hij nog steeds het allermooiste om te doen. Ook voor onderhoud en restauratie ben je bij Chalet Parket aan het juiste adres.

Blog Styling ID Chalet Parket mobiele vloeren showroom 15

Afspraak maken

De mobiele showroom is nu al een succes. Het werk stroomt binnen en daarom moet Paul zijn werkgebied beperken tot Hoofddorp en omstreken. Wil je meer weten over Chalet Parket? Kijk dan hier op de website.

Ik ben enorm enthousiast over deze nieuwe manier van presentatie en ondernemerschap. Na een prettig gesprek met een heerlijke kop koffie, die ook gezet kan worden in de showroom, hebben wij afgesproken contact te houden. Wie weet gaan we nog een keer samen op pad met de mobiele showroom. Paul succes!

Blog Styling ID Chalet Parket mobiele vloeren showroom 12

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This