Wordt designer van jouw droomkast

Heb je altijd al jouw eigen droomkast willen ontwerpen, maar je hebt niet genoeg kennis, ruimte en/of middelen om hem te maken?

Dan is dit jouw kans. Dankzij een handige tool van ontwerpjouwkast.nl kan jij de jouw ideale kast ontwerpen. Stop met dromen: Wordt designer van jouw droomkast!

Styling ID Tips en Trends Wordt designer van jouw droomkast zwart

Zelf een kast ontwerpen

Kies zelf de gewenste breedte, diepte en hoogte, ga voor de indeling die jij handig vindt en kies de kleur die het beste past bij jouw interieur. Selecteer alle wensen in de handige designtool en ontwerp de ideale kast voor jouw situatie. Wil je de kast gebruiken voor een televisie of HiFi-systeem? Met de optie TV- of Hi-Fi-voorbereiding kies je voor praktische uitsparingen in het houtwerk. Geen gedoe meer met het wegwerken van kabels dus! Wil je advies over de afmeting, de kleur of de indeling? De specialisten van Ontwerpjouwkast.nl hebben de kennis in huis om jou te helpen. Met meer dan vier miljoen mogelijke combinaties is het altijd raak!

Styling ID Tips en Trends Wordt designer van jouw droomkast klep

Kwaliteit en design

Ontwerpjouwkast.nl vindt kwaliteit en klanttevredenheid heel belangrijk. Alle meubels worden dan ook volledig gemaakt van het beste MDF uit duurzame bronnen. MDF blijft lang mooi en is steviger dan bijvoorbeeld spaanplaat. Bij elke stap in het creatieproces wordt de kwaliteit van de kast zorgvuldig gecontroleerd. Zo wordt gecheckt of alle onderdelen goed passen, of de laklaag egaal en uitgehard is en of de kleppen, deuren en lades netjes op elkaar aansluiten. Pas als het meubel voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen wordt het zorgvuldig verpakt en verzonden naar de klant. Elk meubel wordt geleverd met volledige fabrieksgarantie.

Styling ID Tips en Trends Wordt designer van jouw droomkast

Over Ontwerpjouwkast.nl

Tien jaar geleden waren Martin en Michael collega’s. Elke dag reden ze samen naar het werk. Tijdens de autorit kwam steeds vaker hun ultieme droom ter sprake: zelf ondernemen. Uiteindelijk waagden ze de stap en maakten ze hun eerste meubel. Al snel volgden er meer aanvragen en dat was het begin van Ontwerpjouwkast.nl, het tofste online meubelbedrijf van Nederland dat al jouw meubelwensen kan verwezenlijken.

Styling ID Tips en Trends Wordt designer van jouw droomkast roze

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This