Leve Oranje in het interieur

Op koningsdag kleurt heel Nederland Oranje. Ook bij ons thuis vind je deze uitbundige en vrolijke kleur subtiel terug. Oranje past dan ook helemaal in de kleurentrend van 2018.

Zeker als je van Color Blocking houdt, is oranje een fijne kleur om mee te stijlen. Weet jij al wat Color Blocking is? Ik geef je een paar handige tips over hoe je de kleur oranje, of iedere andere felle kleur, subtiel of uitbundig in jouw interieur kan verwerken.

Styling ID Leve Oranje in het interieur 1

Color Blocking

Color Blocking betekent een mix van meerdere, knallende kleuren binnen een interieur. Dit kan voor velen best overweldigend zijn. Maar dat hoeft niet wanneer je leert doseren. Deze kleuren geven je een feestelijk en rijk gevoel, zolang je weet hoe je ze toepast.

Styling ID Leve Oranje in het interieur 13

Accessoires

Een terugkerende tip wanneer je wel iets wilt veranderen thuis, maar je nog niet zeker weet hoe en of je het leuk vindt. Door woonaccessoires in opvallende kleuren toe te passen, kun je ervoor zorgen dat je wel mee doet aan de trend, maar jij hebt zelf de controle over hoe je ze wilt toepassen. Denk aan een mooi gedekte tafel met kleurige kandelaars en kaarsen, of felgekleurde kussens op de bank.

Styling ID Leve Oranje in het interieur 5

Bloemen

Met bloemen kun je natuurlijk ook stylen. De trend van nu is Rebels stylen. Dit houdt in, dat je allerlei soorten bloemen, in iedere kleur, door elkaar heen mag gebruiken. Niet in een standaard boeket, maar in verschillende hoogtes. Heel speels en zeker kleurrijk. Zo haal je tijdelijk kleur in huis en kan je hieraan op een stijlvolle manier aan wennen. Maar met Koningsdag kies ik voor een heerlijk oranje boeket, met oer-Hollandse tulpen.

Styling ID BLOG Leve oranje in het interieur 11

Interieur

Wil je meer en meegaan met de trend van dit jaar, dan kan je helemaal los. Er kan en mag veel. Denk aan bonte kleuren op de muur. Uitbundig gekleurde zitmeubels, krukjes, kasten vind je in iedere woonwinkel.

Styling ID Leve Oranje in het interieur 9
Styling ID Leve Oranje in het interieur 14
Styling ID Leve Oranje in het interieur 15

Fijne Koningsdag

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben, neem anders gerust contact met me op. Ik geef regelmatig op locatie kleuradvies.

Geniet van de kleur oranje deze Koningsdag!

Beeldmateriaal: Floor de Kler – Foto Junkiee

 

Styling ID Leve Oranje in het interieur 9

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This