Dekbedovertrekken in zachte tinten

Beddinghouse liet zich voor de story Toffee to Coffee inspireren door de verschillende kleuren van cappuccino, espresso, latte en americano.

De combinatie van deze koffiekleuren geven de overtrekken een warme uitstraling. Er zijn vijf verschillende dekbedovertrekken met klinkende namen zoals Sweet Lace, Java, Chalk, Mare en Vinz.

Styling ID Tips en Trends dekbedovertrekken in zachte tinten

Sweet Lace

Sweet Lace heeft een banendessin met daarop grafische prints. Banen met kanten patronen worden afgewisseld met effen gekleurde banen. De kleuren oker, zachtroze, grijs, oudroze en wit voeren de boventoon.

Styling ID Tips en Trends dekbedovertrekken in zachte tinten Sweet Lace

Java

Java heeft een banendessin dat bestaat uit een geblokte weefstructuur met een streepjes verloop van stipjes. De kleuren antraciet, terra, caramel en zand zijn de hoofdkleuren van dit dessin.

Styling ID Tips en Trends dekbedovertrekken in zachte tinten Java

Chalk

Chalk heeft een structuurondergrond opgebouwd uit banen in verschillende mooie tinten met een krijtstreep eroverheen. Opgebouwd uit de kleuren antraciet, nude, oudroze en grijs.

Styling ID Tips en Trends dekbedovertrekken in zachte tinten Chalk

Mare

Mare heeft een grafisch banendessin met een degradé verloop aan de bovenkant, opgebouwd uit de kleuren: zwart, taupe, zachtroze en met als kleuraccent een donkerrode baan.

Styling ID Tips en Trends dekbedovertrekken in zachte tinten Mare

Vinz

Vinz heeft een klein grafisch stipjespatroon met een degradé verloop. Toegepaste kleuren zijn zwart, oranje en zachtroze.

Styling ID Tips en Trends dekbedovertrekken in zachte tinten Vinz

Dekbedovertrekken van Beddinghous

Alle dekbedovertrekken van Beddinghouse hebben een open dubbele instopstrook over de gehele breedte en zijn geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang. De overtrekken zijn gemaakt van 100% katoen en 100% katoensatijn (Vinz). Beddinghouse is partner van van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.

Het beddengoed wordt sfeervol aangevuld met bijpassende kussens van KAAT Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op: www.beddinghouse.nl

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This