Welke vorm kies jij in de badkamer?

De tijd van de eenvoudige wastafel is echt voorbij. Hadden we vroeger de keuze uit één en dezelfde (in ieder geval leken ze allemaal op elkaar) hangende wastafel. Nu is de keuze reuze, qua kleur, op- of inbouw en looks.

Vormen spelen een heel belangrijke rol in ons interieur. Het bepaald de uitstraling van onze woonstijl. Strakke vormen (vierkant, rechthoek) passen goed in een modern interieur. Ronde vormen passen weer heel goed in een klassieke of landelijke stijl. Ook in de badkamer hebben we met vormen te maken. Welke vorm kies jij in de badkamer?

Styling ID Tips & Trends Welke vorm kies jij in de badkamer? VariForm Washbasin rechthoek 2

Middelpunt van de badkamer

Sphinx weet als geen ander, dat de wastafel het middelpunt van elke badkamer is. Om de consument te helpen bij de vormkeuze introduceert het merk een serie moderne VariForm-wastafels, die qua design in vrijwel elke badkamer passen. Deze nieuwe slanke wastafels geven de badkamer een tijdloze uitstraling. En zijn door de royale diepte fijn in het gebruik.

Styling ID Tips & Trends Welke vorm kies jij in de badkamer? VariForm Washbasin ovaal

Elegantie met een slanke rand

De keramische wastafels zijn tijdloos mooi door hun slanke rand. Ze hebben een cirkelvormig, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze qua design en afmeting in vrijwel elke badkamer passen. Omdat niet iedere wasgelegenheid hetzelfde is, zijn de VariForm-wastafels verkrijgbaar als opzet-, opbouw- en onderbouwwastafel. En bovendien verkrijgbaar met kraan- én overloopgat of zonder kraan- en overloopgat.

Styling ID Tips & Trends Welke vorm kies jij in de badkamer? VariForm Washbasin ovaal 2

Goede ergonomie dankzij de ruime diepte

Kenmerkend voor alle VariForm-wastafels is de royale diepte, die veel comfort biedt. Het hoogwaardige sanitairkeramiek van de wastafels is barst- en krasvrij en onderhoudsvriendelijk. Ook bij intensief gebruik, blijven de wastafels heel lang mooi.

Styling ID Tips & Trends Welke vorm kies jij in de badkamer? VariForm Washbasin rond kraan

Opzet-, opbouw- of onderbouw wastafel

Opzetwastafels zijn een lust voor het oog. De witte, keramische wastafels in een ronde, ovale, rechthoekige of ellipsvormige variant kunnen fraai gecombineerd worden met werkbladen van hout, glas, natuursteen of andere materialen.

Het Sphinx VariForm-portfolio bevat ook esthetische opbouwwastafels. Deze worden halverwege in het blad geplaatst, waardoor de wastafel boven het wastafelblad uitsteekt. Hierdoor blijft er veel ruimte rondom de wastafel over.

Wie op zoek is naar meer aflegruimte in de badkamer hoeft niet verder te zoeken. Een onderbouwwastafel is dan een ideale oplossing. De wastafel wordt aan de onderkant van het wastafelblad bevestigd en afgedicht met siliconen, waardoor er veel aflegruimte bovenop het wastafelblad ontstaat.

Styling ID Tips & Trends Welke vorm kies jij in de badkamer? VariForm Washbasin AquaClean Tuma Comfort Hotel

Met de VariForm-wastafels biedt Sphinx stijlvolle wastafels in alle vormen, maten en varianten.

Meer informatie over Sphinx VariForm is te vinden op www.sphinx.nl.

Styling ID Tips & Trends Welke vorm kies jij in de badkamer? VariForm Washbasin geometries

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]