Prentenboeken als inspiratie voor dierlijk behang

We zagen de nieuwe KEK behangcollectie voor het eerst op showUP. Een explosie van kleur, waarin grote, kleurrijke dieren centraal staan.

Deze vrolijke collectie kinderbehang is in samenwerking met uitgeverij Lemniscaat tot stand gekomen. De tekeningen uit diverse prentenboeken van illustratoren Alice Hoogstad, Martijn van der Linden en Mark Janssen vormen de basis voor de ontwerpen.

Styling ID Tips en Trends Prentenboeken als inspiratie voor dierlijk behang tijgers

Tangram dierenbehang

Een echte eyecatcher in de nieuwe collectie is het tangram dierenbehang van illustrator Martijn van der Linden. Verfraai je muur met vrolijke flamingo’s of stoere dino’s in tangram-stijl. Heb je geen lievelingsdier? Kies dan gewoon voor een mix van allerlei verschillende dieren. Dit behang is niet alleen erg leuk voor de kinderkamer, maar brengt ook een speelkamer tot leven.

Styling ID Tips en Trends Prentenboeken als inspiratie voor dierlijk behang flamingo

Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar behang

Het behang van KEK Amsterdam is supersterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dit extra matte vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen. Hiermee geef je de kinderkamer of speelkamer in een paar uur een complete make-over.

Styling ID Tips en Trends Prentenboeken als inspiratie voor dierlijk behang pauw

Over KEK Amsterdam

Muurdecoraties van KEK Amsterdam zijn verfrissend, eigenzinnig en nét even anders. Van muurstickers van levensechte dieren tot patroon- en fotobehang met auto’s, robots, heerlijke snoepjes of sprekende illustraties uit bekende kinderboeken. De producten van KEK Amsterdam zijn verkrijgbaar via www.kekamsterdam.nl en diverse verkooppunten in binnen- en buitenland.

Styling ID Tips en Trends Prentenboeken als inspiratie voor dierlijk behang hunting tiger

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This