Een natuurlijke vacht geeft warmte aan een sfeervol interieur

Geïnspireerd door Scandinavische interieurontwerpers is Dyreskinn® (Noorse woord voor dierenvacht) gestart met het produceren van ecologische gelooide schapenvachten.

Dierenvachten zijn bij uitstek geschikt om een bepaalde ruimte meer comfort en kleur te geven. Zo kennen we de koeienvacht al jaren als vloerkleed.

Styling ID Tips en Trends Een natuurlijke vacht geeft warmte aan een sfeervol interieur 2

Ecologisch gelooid

Het unieke, wat zo aanspreekt aan dierenvachten, is dat het om een natuurproduct gaat. Geen vacht is hetzelfde, alle dieren zijn uniek en je hebt daardoor nooit exact dezelfde vacht in huis als iemand anders. Een koeien- of schapenvacht geeft je woon slaap- of babykamer een unieke en prettige uitstraling!

Styling ID Tips en Trends Een natuurlijke vacht geeft warmte aan een sfeervol interieur 4

Diervriendelijk restproduct

De DYRESKINN® vachten zijn afkomstig van Nederlandse, Duitse en UK en Scandinavische dieren. De vacht is een restproduct net zoals al het overige wat niet geconsumeerd kan worden. De schapen, koeien en andere dieren worden niet specifiek voor de vacht gedood. De schapen hebben een vrij leven gehad. Schapen zijn immers levende grasmaaiers, het zijn weidedieren die ook levend geld opleveren. Je ziet ze geregeld langs de snelwegen grazen, ze lopen vrij in de wei rond, nooit in een stal. DYRESKINN® biedt dierenvachten tegen een gunstige prijs waardoor het een betaalbaar accessoire wordt voor je huis, tuin of voor je bedrijf.

Styling ID Tips en Trends Een natuurlijke vacht geeft warmte aan een sfeervol interieur 3

Over Dyreskinn®

DYRESKINN® heeft als doel om continue te innoveren, de manier van produceren optimaliseren en zo milieuvriendelijk mogelijk dit proces te beheren is één van de constante verbeterpunten. Productie binnen Europa is daarom één van de belangrijkste zaken. Naast de schapenvachten, rendiervachten en runderhuiden in naturel en geverfd, heeft Dyreskinn een assortiment woonaccessoires ontwikkeld met huiden. De mooie kwaliteit vachten wordt gebruikt voor stoelpads, poefs, zitzakken, kleden en kussens om je woning of project volledig af te stylen.

Kijk voor meer informatie op de website van DYRESKINN®

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This