Whirlspray voor de beste doucheWC ervaring

In veel landen is het reinigen met water na de stoelgang heel gebruikelijk. Ook in ons land is de douchewc in opkomst.

Door taboe en onwetendheid worden vaak de verkeerde keuzes gemaakt. Zoals met alles is er verschil in kwaliteit. Aan een douchewc zit een prijskaartje, maar wanneer je er één koopt, wil je toch de beste douchewc ervaren. Het is de straal die hierbij het verschil maakt.

Styling ID Tips & Trends Whirlspray voor de beste doucheWC ervaring stralen

De ene straal is de andere niet

Je kiest voor een douchewc, vanwege de voordelen van een geïntegreerde warm waterdouche. Essentieel is het dan ook, dat deze optimaal zijn werk doet én comfortabel aanvoelt. Immers, je gebruikt het elke dag. Test voor de aankoop van je douchewc altijd de douchestraal van het gekozen douchewc-merk en -model. De intensiteit en de grondigheid verschilt per merk en geeft een andere douchewc-ervaring.

Styling ID Tips & Trends Whirlspray voor de beste doucheWC ervaring straal

WhirlSpray

Als Zwitsers bedrijf verlangt Geberit naar kwaliteit. Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn daarom uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal is niet zomaar een straal… de straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is. De WhirlSpray douchetechnologie is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in douchewc’s van Geberit. De AquaClean modellen Sela, Tuma en Mera zijn allen uitgevoerd met deze vederzachte WhirlSpray.

Styling ID Tips & Trends Whirlspray voor de beste doucheWC ervaring badkamer

Eerst testen

Om teleurstelling achteraf te voorkomen, is het belangrijk de douchestraal van het specifieke merk en model bij aankoop eerst te ervaren. De kwaliteit van de straal bepaalt namelijk de douchewc-ervaring. Bezoek een sanitairspecialist die je de mogelijkheid geeft om het toilet vooraf te testen.

Wil je meer informatie over de douchwc’s van Geberit? Kijk dan op deze website.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This